Satürn Venüs Karesi

13 Mart sabahı Akrep burcundaki Satürn ile Koç burcundaki Venüs arasında bir kare açı oluşacak. Peki, Satürn – Venüs karesi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Satürn ile Venüs arasında oluşan kare açının öncelikle aşk, sevgi, tutku, öz güven ev öz saygı konularında büyük bir etki yaratacağını söylemekte yarar var. Bu kare açı ile birlikte artık kendimizi çok daha cesur, öz güvenli hissedecek ve başarıya daha yakın olacağız. Ayrıca kuralların bizim için geçerli olmadığına inanmaya başlamamız olası.

Bu süreçte tüm burçların aşık olması da mümkün. İlişkisi olanların aşkına daha fazla sahip çıkacağını, evlenmek ve ilişkilerini bir adım ileriye taşımak isteyeceğini söyleyebiliriz. Ama aşık olmayan ve ilişki arayan burçlar çok yakında yıldırım aşkına tutulup büyük bir ilişki yaşamak için ne gerekirse yapabilir.

Satürn ile Venüs’ün güçlü enerjileri hepimizin kariyer, eğitim ve hayat hedeflerine de daha çok odaklanmasına neden olacak. Hedeflerimizi tutkuyla isteyeceğimiz için hırslanmamız ve olmayacak bir şeyi bile olur hale getirmemiz mümkün. Hem umutlu hem de iyimser hissedeceğimizin de müjdesini vermekte yarar var.

Satürn ve Venüs kare açısında Akrep ile Koç burçları baskın olacağından kendimizi çok güçlü hissedeceğiz. Bu süreci her konuda çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor çünkü bu sayede bize engel olan sorunları kolayca aşabilir, önümüze çıkanları da bir hamlede kenara atabiliriz. Kimsenin önümüze çıkmasına izin vermeyeceğiz.

Bu dönemde gezegensel enerjilerin yardımıyla bize tüm evren yardımcı oluyor gibi de hissedebiliriz. Tüm işler problemliymiş gibi gözükürken bir anda her şeyin yoluna girdiğini, gecikmelerin ve sorunların bile iyi bir amaca hizmet ettiğini göreceksiniz. Bu da daha inançlı hissetmenize yardımcı olacak.

Önümüzdeki günlerde geleceğinizle ilgili daha fazla düşünebilir, önemli kararlar almak için kafa patlatabilirsiniz. Ama kendinizi zorlamanıza gerek yok çünkü gezegensel enerjiler size yol gösterecek ve yolunuzu aydınlatacak. Bu günlerde sorun yaşamamak için yapmanız gereken tek şey yoğun duygularınızın etkisiyle kimseyi kırmamak olmalı.

Oldukça yoğun, hızlı ve bir o kadar da dalgalı günler geçirebilirsiniz. Ama bunun sonunda aydınlığa ve selamete ulaşacağınızı unutmayın. Bunu düşünerek kendinizi motive etmeye devam edin. Her zaman iyimserliğinizi korursanız bunun karşılığını da en iyi şekilde alacaksınız, merak etmeyin.