Aslan Burcunda Dolunay ve Ay Tutulması

30 Ocak’ı 31’ine bağlayan gece Aslan burcunda 11 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Aslan burcunda Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Aslan burcunda Dolunay’ın sonuçları, aydınlanmayı ve özellikle de manevi konularda kararsızlıkların giderilmesini temsil ettiğini söylemekte yarar var. Bu Dolunay daha çok ebeveynlerimiz, ailemiz, sevdiklerimiz, ev içi sorunlar, kardeşlerle ilişkiler gibi konularda etkili olacak. Özellikle de baskıcı tavırlara maruz kalarak kendimizi sıkışmış hissetmemiz mümkün.

Aslan burcunda Dolunay hayatımıza karşılıksız sevgi ve destek kavramlarını da sokacak. Dolunay’ın etkili olacağı önümüzdeki günlerde gerçek sevgi nedir onu daha iyi anlayacağız. Bizi seven kişilerden büyük destek göreceğiz ama bize değer vermeyen insanların da kim olduğunuzu anlayacağız. Bu yüzden hayatımızda bir eleme sürecine başlayabiliriz.

Bu dönemde Aslan enerjisinin etkisinin baskın olacağını da unutmamak gerekir. Bir yandan zafer duygusunun tutkunu olacak, zafer elde etmek için ne gerekirse yapacağız, diğer yandan da takdir duygusu elde etmek isteyeceğiz. Bu yüzden bizi takdir edecek insanların istekleri ile kendi isteklerimizin arasında sürekli gelgitler yaşamamız olası. Bu konuda dikkatli olup doğru seçimleri yapmamız önemli olacak.

Önümüzdeki günlerde biraz daha bencil olmamız da mümkün. Daha çok kendimizi düşünüp tepkilerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Bunun yanı sıra yine Aslan enerjisinin önemli özelliklerinden biri olarak aniden verdiğimiz tepkilerin sonucunda pişmanlıklar yaşayabilir, sevdiklerimizi kaybetme korkusuyla hareket etmeye başlayabiliriz.

Aslan burcunda Dolunay motivasyon konusunda sorunlar yaşamamıza da neden olabilir. Bu anlamda dikkatimizin dağılıp sorumluluklarımızın aksamasını istemiyorsak kendi kendimizi motive etmenin de yollarını bulmalıyız. Yapacağımız fedakarlıkların burada devreye gireceğini hatırlatmamızda fayda var. Çünkü doğru fedakarlıklar yapanlar emeklerinin karşılığını alacaklar.

Bu dönemde görülecek olan Dolunay bir yandan da Ay Tutulması olarak karşımıza çıkacak. “Kanlı Mavi Ay Tutulması” olarak da adlandırılan bu Ay Tutulması Aslan enerjisinin baskın olması ile bizi biraz daha hareketli, enerjik ve tuttuğunu koparan biri yapabilir. Korkularınızın bastırılmasını sağlamak ve dışarıdan farklı görünmek yine önemli hedeflerinizden biri olabilir.

Baskın olmak ve gücü elde tutmak sizin için bu süreç içinde önemli gündem maddelerinden olacak ama bu noktada sınırı aşmamalı, sizin özgürlüğünüzün bittiği yerde başka birinin özgürlüğünün başladığını unutmamalısınız. Aslan burcunda Dolunay size daha gururlu olmanız gerektiğini söyleyecek ama bazen de sevgi için gurur bir kenara bırakılır, bunu unutmazsanız Aslan enerjisi ile dikkat gerektiren, finansal veya zorlu konularda başarılı olabilirsiniz.