Merkür Kova Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Merkür Kova burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Merkür’ün Kova burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Merkür’ün Kova burcuna geçiş yapmasıyla öncelikle bilgi ve iletişim konularında oldukça pozitif enerjilerin etkisi altına giriyoruz. Kova enerjisinin kendine has olma, yaratıcılık ve ileri görüşlülük gibi önemli özellikleri hepimizi çok olumlu bir şekilde etkilemeye başlayacak.

Bu dönemde kendimizi her konuda çok daha iyi ifade edeceğiz. İş görüşmeleri, sunumlar, toplantılar, sosyal etkinlikler ve organizasyonlar gibi konular hayatımızı daha yoğun hale getirecek diyebiliriz. Bu yüzden kendinize zaman ayırma konusunda zorlanmanız olası, bu günlerde kendinizi sürekli birileriyle konuşurken bulabilirsiniz.

Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte geçmişle ilgili her türlü olumsuzluğun da ortadan kalkacağını söylemek mümkün. Kova enerjisi geçmişte ne olup bittiği ile asla ilgilenmediğinden siz de artık yenilikler, yeni başlangıçlar ve kendinizi ne şekilde iyi hissedecekseniz o tür aktivitelerin arayışına gireceksiniz. Bu da geçmişin yükünü omuzlarınızdan atmanız için size güç verecek.

Önümüzdeki günlerde Kova enerjisi ile hiç olmadığınız kadar rahat, umursamaz ve huzurlu olabilirsiniz. Ayrıca hiçbir şekilde ön yargılı da olmayacaksınız. Bu yüzden Merkür’ün Kova burcuna geçtiği dönem hem yenilikler yapmak hem de yeni girişimler için harekete geçme konusunda çok uygun olacak. Eğer kendinizi güçsüz hissettiğiniz ya da ben bunu yapamam dediğini konular varsa artık kendinizi o alanlarda özgür hissedeceksiniz.

Kova enerjisinin genel anlamda özgürlüğü, rahatlığı ve stressiz bir enerjinin getirdiği mutluluğu simgelediğini unutmayın. Merkür ile Kova enerjisi birleştiğinde oldukça araştırmacı, meraklı ve disiplinli olabilirsiniz ancak asla uçarı olmayacak, her anlamda dengede olmasını da bileceksiniz. Kova enerjisi sayesinde sizi siz yapan asıl değer yargılarınız daha da güçlenecek.

Bu dönemde geçmişin yüklerinden kurtulmanızla birlikte hayata bakış açınız da değişebilir. Anı yaşamak ve manevi değerleri ön planda tutmak özellikle gündem maddeleriniz olacak. Çok rahat ve umursamaz hissetseniz bile konu aile ya da gelenekler olduğunda tam tersi daha kuralcı davranmanız mümkün.

Merkür’ün Kova burcuna geçtiği ve hayatımızı etkilediği sürede grup etkinliklerinde, takım çalışmalarında ve toplumsal sağ duyu gerektiren gönüllü konularda daha başarılı olacağınızı da söylemek mümkün. Bu olumlu enerjiyi değerlendirerek hayatınızda yapacağınız küçük değişikliklerle hiç olmadığınız kadar hafif hissedebilirsiniz.