Aslan Burcunda Parçalı Güneş Tutulması

11 Ağustos Cumartesi günü Aslan burcunda 18 derecelik bir Parçalı Güneş Tutulması yaşanacak. Peki, bu tutulma burçları nasıl etkileyecek?

Parçalı Güneş Tutulmasının genel anlamda önemli olayları, başlangıçları, bitişleri ve toplumsal olayları temsil ettiğini söylemek mümkün. Bu Parçalı Güneş Tutulması da hayatımızda çok büyük bir etkiye sahip. Çünkü bu Güneş Tutulması yılın geri kalanında yaşayacağımız olayları da belirleyecek.

Aslan burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Güneş Tutulması tüm burçlar için siyasi olaylar, finansal konular ve gelecek kaygılarını ön plana çıkartacak. Aslan enerjisinin etkisiyle bu süreçte tartışmalar, heyecanlı konular, çatışmalar çok daha yoğun şekilde yaşanacak ve maddi konularda ortaya çıkacak gelişmeler tasarruf yapmamıza neden olacak.

Parçalı Güneş Tutulmasının hayatımızda etkisini göstereceği önümüzdeki günlerde genel anlamda her konuda çok daha dikkatli olmalıyız. Çünkü hayatımızın belki de bir evresi kapanarak bir başka evresi başlayacak. Kısacası bir dönüm noktasındayız da diyebiliriz. Burada karşımıza çıkacak zorluklar hayatımızın uzunca bir süresindeki yaşantımızı belirleyecek.

Bu süreçte aşk, sevgi, güven, para, maneviyat, maddiyat, gelecek planları, hedefler, hayaller, iş, eğitim, sağlık ve aile gibi hayatımızın temel taşlarını oluşturan konularda büyük bir aydınlanma yaşayacağımızı da söylemek mümkün. Bu gibi konularda deneyimleyeceğimiz olaylar farkındalığımızı çok yoğun bir şekilde arttıracak. Artık gözümüz açılıyor.

Parçalı Güneş Tutulması tüm burçların bir dönüşüm sürecine girmesine de neden olacak. Bu dönüşümde hayatınızda büyük değişimler ortaya çıkacak ancak bu dönüşümü reddeder ve aynı şekilde kalmaya çalışırsanız hayat size bunu zorla getirecektir. Bu tür tutulma dönemlerinde yapılması gereken en iyi şey karşınıza çıkan zorlukları aşmaya çalışmak ve değişmeniz gerekiyorsa direnmemektir.

Bu dönemde hayatınızdaki hastalıklı durumlardan da kurtulmak zorunda kalacaksınız. Mesela alışveriş yapmaktan kendinizi alamıyor ama bunu bırakmak mı istiyorsunuz ya da sağlığınıza yeteri kadar özen gösteremiyorsunuz, kilo veremiyorsunuz, kötü alışkanlıklarınızdan, sizi çok üzen partnerinizden kurtulamıyor musunuz, merak etmenize gerek yok çünkü artık tüm bunlardan kurtulmanızın, kendinize tertemiz bir sayfa açmanızın zamanı geldi.

Aslan burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Güneş Tutulması sırasında hayat amaçlarınızı bulmaya veya eğer önceden belirlediğiniz amaçlar varsa bunlara odaklanmaya çalışmalısınız. Yaratıcı enerjiniz hiç beklemediğiniz bir anda artacak ve her ne kadar karşınıza çeşit çeşit zorluk çıksa da tüm bunları aşmanın bir yolunu bulduğunuzda kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü hissedeceksiniz.

Bu Güneş Tutulması, Aslan burcunda gerçekleştiği için tüm burçları kendileriyle bir savaşa sokacak. Ancak bu savaşın sonunda yaşadığınız deneyimler ve elde ettiğiniz sonuçlar yine sizin galip gelmenizi sağlayacak. Her şeyi fazla kafanıza takmayın, kendinize inanın ve farkındalığınızın artmasına izin verin.