Parçalı Güneş Tutulması ve Burçlar için Anlamları

Parçalı Güneş Tutulmasının Aslan burcunda gerçekleştiğini ve tüm burçları etkilediğini söyledik. Peki, bu tutulma burçlar için ayrı ayrı ne anlama geliyor?

 

Koç: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte duygusal ilişkilerinizde farkındalık, yenilenme ve yeni başlangıçlar karşınıza çıkacak. Var olan sosyal ilişkilerinizde de bir dönüm noktasına gelebilirsiniz. Sağlığınıza da bu sürede çok daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

 

Boğa: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte iş ve eğitim hayatınızda yeni gelişmelerle karşılaşacaksınız. Yaşayacağınız tecrübeler hayatınızı kökten değiştirecek ve çok önemli kararlar alacaksınız. Ailevi konularda da soğukkanlı olmaya çalışmanız gerekiyor.

 

İkizler: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte gelecek konuları ön plana çıkıyor. Sık sık geleceğinizle ilgili düşünecek ve neler yapmanız gerektiği konusunda büyük tereddütler yaşayacaksınız. Motivasyonunuz ve yaratıcılığınız bu süreçte artacağı için şanslısınız.

 

Yengeç: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte geçmişte verdiğiniz kararları sorgulamaya başlayacaksınız. Eleştiri konusunda hem kendinize hem de etrafınızdaki kişilere karşı çok daha sert olacaksınız. Bunu abartırsanız işin içinden çıkamazsınız. Olumlu düşünmeye çalışın.

 

Aslan: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte aile bağları ve geçmişte yaşadıklarınız hayatınızın gündem maddesi haline gelecek. Eğer ilişkiniz yoksa ruh eşinizi bulup aşık olacaksınız ve eğer ilişkiniz varsa bu ilişkinizde artık ciddi bir aşamaya geçebilirsiniz.

 

Başak: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte bilinçaltınızdakiler ortaya çıkıyor. Önümüzdeki günlerde her türlü korkunuz, endişeniz, sevginiz, güvensizlik hisleriniz, şefkat ihtiyacınız ortaya çıkacak. Kendinizle ilgili bir değerlendirme sürecine giriyorsunuz.

 

Terazi: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte hayatınızın temel konuları ile ilgili sorgulamalara başlıyorsunuz. Arkadaşlıklarınızı, aşk hayatınızı, eğitim veya iş durumunuzu, hayallerinizi, hedeflerinizi, yaşam şeklinizi; yani kısacası her şeyi sorgulayacaksınız.

 

Akrep: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte aile, eğitim, iş, maddiyat ve aşk konularında hiç olmadığınız kadar şanslı olacaksınız. Bu süreç size çok iyi gelecek. Bu nedenle bu günleri iyi değerlendirmeli ve hayatınızda atmak istediğiniz adımları atmaya başlamalısınız.

 

Yay: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte düşünmek istemediğiniz şeyler açığa çıkacak. Kaçtığınız gerçekler, kabullenemediğiniz durumlar ve aklınızdan bile geçirmek istemedikleriniz artık önünüzde belirecek. Bunlardan kaçmayı bırakmak yerine cesur olup yüzleşmelisiniz.

 

Oğlak: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte hayatınız değişecek. Maddi konularda yeni girişimlerde bulunmak gibi bir niyetiniz varsa bunun için bu günleri kullanabilirsiniz. İlişkinizi ciddi boyutlara taşımanız, evlenmeniz veya evleneceğiniz kişiye aşık olmanız da mümkün.

 

Kova: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte hayatınız ve kendinizle ilgili daha önce hiç farkına varmadığınız şeyleri keşfedeceksiniz. Aklınızdaki sorunları çözeceksiniz. Sizi zorlayan durumların yoluna girmesini sağlayacak ve hiç olmadığı kadar iyi hissetmeye başlayacaksınız.

 

Balık: Parçalı Güneş Tutulmasının etkisi ile birlikte zihninizdeki korkular, endişeler ve geçmiş tecrübelerle mücadele gibi konuları çözüme kavuşturacaksınız. Farkındalığınız artacak. Maddi konularda biraz daha tasarruflu davranmanız gerekebilir. Dilekleriniz yakında gerçek olacak.