Aslan Döneminin Burçlara Göre Etkileri

Bundan kısa bir süre önce Aslan dönemine giriş yaptık. Temel gezegenler ve asteroitler Aslan burcuna teker teker geçiş yapıyor. Peki, Aslan enerjisi burçların hayatlarını nasıl etkileyecek?

 

Koç: Aslan dönemi ile birlikte Koç burçlarının odak noktaları resmi belgeler ile evraklar, alınması gereken önemli kararlar ve farkındalık olacak. Bu dönemde Koçların kariyerleriyle veya eğitimleriyle ilgilenmelerinde fayda var. Gelecek planları öne çıkıyor.

 

Boğa: Aslan dönemi ile birlikte Boğa burçlarının odak noktaları kişisel konular olacak. Boğalar kariyerleri, kişisel gelişimleri ve bireysel hobileri ile ilgilenecekler. Boğaların bu dönemde yaşayacakları problemler karşısında esnek davranmalarında yarar olacak.

 

İkizler: Aslan dönemi ile birlikte İkizler burçlarının odak noktaları seçimleri olacak çünkü bu dönemde karşılarına çoklu seçenekler çıkacak. İkizlerin seçim yapmada dikkatli olmalarında ve olumlu olmaya çalışmalarında fayda var. Biraz daha sabırlı olmanız gerekecek.

 

Yengeç: Aslan dönemi ile birlikte Yengeç burçlarının odak noktaları sorumlulukları ve sağlıkları olacak. Yengeçler bu dönemde sağlık sorunları yaşayabilir ve sorumlulukları onları zorlayabilir. Yengeçlerin bu dönemde dinlenmeye ihtiyacı olacak, kendinizi fazla zorlamayın!

 

Aslan: Aslan dönemi en çok sizin burcun etkiliyor. Aslan dönemi ile birlikte Aslan burçlarının odak noktaları kariyerleri veya eğitimleri olacak, iş yerlerinde ya da okulda değişen kurallar sonrasında bir bocalama dönemine girecekler. Değişime ve dönüşüme de hazır olun.

 

Başak: Aslan dönemi ile birlikte Başak burçlarının odak noktaları gerçeklikler olacak. Önümüzdeki günlerde Başaklar kendi hayatlarını her anlamda sorgulamaya başlayacak ve yeni başlangıçlar yapmak için hazırlanacaklar. İş, eğitim, aşk, aile hayatınız değişecek.

 

Terazi: Aslan dönemi ile birlikte Terazi burçlarının odak noktaları yeni fırsatlar ve gelişmeler olacak. Terazilerin bu dönemde karşılarına hem yeni fırsatlar çıkacak hem de Teraziler bu dönemde beklenmedik haberler alacaklar. Olumlu sürprizlerle de karşılaşacaksınız.

 

Akrep: Aslan dönemi ile birlikte Akrep burçlarının odak noktaları finansal ve duygusal değişiklikler olacak. Akrepler bu dönemde finansal sorunlar yaşayabilirler, ayrıca bu dönemde duygularının yoğunlaşması da olası. Tasarrufa biraz daha ağırlık vermeniz gerekli.

 

Yay: Aslan dönemi ile birlikte Yay burçlarının odak noktaları baskılar ve sorumluluklar olacak. Önümüzdeki günlerde hem hayatlarını hem de kendilerini sorgulayan Yaylar bu dönemde üzerlerinde baskı hissedecekler ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalışacaklar.

 

Oğlak: Aslan dönemi ile birlikte Oğlak burçlarının odak noktaları rutinleri ve sağlık sorunları olacak. Günlük hayatlarında büyük bir yoğunluk yaşayan işkolik Oğlakların sağlık sorunları yaşaması olası. Bu dönemde Oğlaklar biraz nefes almaya ve rahatlamaya ihtiyaç duyacak.

 

Kova: Aslan dönemi ile birlikte Kova burçlarının odak noktaları uzun dönemli arkadaşlıkları ile ilişkileri olacak. Kovaların bu dönemde arkadaşlıkları ve ilişkilerinde bazı beklenmedik sorunlarla karşılaşması olası. Hem arkadaşlık hem aile ilişkileri sınavlara tabi tutulacak.

 

Balık: Aslan dönemi ile birlikte Balık Burçlarının odak noktası aile ve kariyer sorunları olacak ancak bu dönemde her türlü aile ve kariyer sorunlarının biteceğini söylemek mümkün. Problemlerin bitmesiyle Balıklar için çok daha parlak ve mutlu bir dönem başlıyor.