Asteroitler Savaşı Juno ile Lilith Karesi

Bu hafta içinde İkizler burcundaki Juno asteroidi ile Kova burcundaki Lilith arasında 28 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, asteroitlerin bu karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Kara Ay olarak tabir edilen Lilith asteroidinin Juno asteroidi ile karşılaşması hayatımızı oldukça güçlü bir şekilde etkisi altına alacak. Bu yoğun etkinin en önemli nedenlerinden biri Kara Ay olarak tabir edilen Lilith asteroidinin Kova burcunda olması ve İkizler burcundaki Juno asteroidi ile arasında oluşacak kare açıya Başak burcundaki Kuzey Düğümün de dahil olacak olması. Kısacası Lilith asteroidi ile Juno karşılıklı konumlarını aldığında Kuzey Düğüm de işin içine dahil olacak ve gezegensel enerjilerin çok daha karmaşık bir hal almasına neden olacak, diyebiliriz.

Lilith asteroidinin, Juno asteroidinin ve aynı zamanda da Kuzey Düğümün dahil olacağı bu yoğun kare açı ilk olarak hepimizin kendimiz gibi davranmamıza neden olacağını söyleyebiliriz. Maskeler düşecek ve herkes artık içinden gelen neyse onu söyleyecek. Bu durumun bir yönden iyi olduğunu söylemek mümkün çünkü bu sayede bu dönemde etrafımızdaki kişilerin aslında kim olduğunu anlayabileceğiz.

Ama bu durumun bir yandan da olumsuzluklara sebep olacağını belirtmekte yarar var. İçimizden ne gelirse söylediğimizde etrafımızdaki bazı kişilerin alınması ve kendilerini geri çekmesi de kaçınılmaz olacak. Bu hafta hiç kimse diğerlerini önemsemeyecek ve Kara Ay’ın etkisi ile bencillik tavan yapacak.

Bu dönemde hayatımızın etkileneceği diğer konulardan biri de acımasız gerçekler olacak. Kara Ay olarak tabir edilen Lilith asteroidi oldukça baskın bir enerjiye sahip olduğu için ne yazık ki İkizler burcunun yumuşatma etkisini yok edecek ve Balık burcundaki Kuzey Düğümü de arkasına alarak acı gerçeklerin birer birer gün yüzüne çıkmasına neden olacak.

Yoğun gezegensel enerjilerin etkisiyle saklanmanın imkansız hale geleceği bu dönem hiç birimiz için kolay olmayacak ama bu dönemin sonunda aynı zamanda çok da rahatlamış olacağız diyebiliriz çünkü gizleyecek hiçbir şeyimiz kalmayacak.

Lilith asteroidi ile Juno asteroidi arasında oluşan kare açıya Kuzey Düğümün de dahil olduğu ve bizi etkisi altına aldığı bu dönemde yapılacak en iyi şey kendimizi gerçeklere hazırlamak olacaktır. Etrafınızdaki kişilerin bencilce davrandıklarını gördüğünüzde biraz daha anlayışlı olmaya çalışabilirsiniz. Bu dönemin sonunda çıplak gerçeklerle baş başa kaldığınızda çok daha özgür hissedeceksiniz, emin olabilirsiniz.