Asteroitlerin Etkisi

Bu hafta içinde Juno ve Ceres asteroitlerinin etkisi altına giriyoruz. Peki bu durum burçları nasıl etkileyecek?

Öncelikle asteroitlerin gezegensel hareketlerinin de gezegenlerin hareketi kadar etkili olduğunu ifade etmekte yarar var. Juno ve Ceres asteroitleri bu dönemde yer değiştirecek ve hayatımızı etkisi altına alacaklar. Önce Yay burcuna geri hareket eden Ceres, İkizler burcundaki Güneş ile 7 derecelik bir karşılaşma yaşayacak.

Hemen sonrasında ise İkizler burcundaki Juno asteroidi ile Balık burcundaki Neptün arasında 18 derecelik bir karşılaşma olacak. Bu iki gezegensel olayın aynı tarihlerde gerçekleşmesi bizim için büyük önem taşıyor çünkü bu durumda önümüzdeki haftanın çoğunu asteroitlerin etkisi altında geçireceğiz diyebiliriz.

Ceres asteroidi genel anlamda detayları ifade eder. Ceres’in etkisi ile hepimiz detaylara öyle çok dalacağız ki büyük resmi ya unutacağız ya da zaten büyük resimden kaçmak için bunu bilerek yapacağız. Bu noktada dikkatli olmalıyız çünkü seyahat, yasal konular, eğitim, dini inançlar ve yayıncılık gibi konularda detaylarla ilgilenirken sorunlarla karşılaşabiliriz.

Juno asteroidi ise beslenme, anne, çocuklar, özgürlük ve aynı zamanda güvenlik ihtiyacı gibi konuları simgeliyor diyebiliriz. Bu nedenle Juno’nun etkisi ile kendimize rahat hareket edebileceğimiz ama güvenli bir alan yaratmak için hayatımızı yeniden gözden geçirebiliriz. Aynı zamanda Juno’nun etkisi ile iş anlaşmaları veya farklı ikili anlaşmalar gündeme gelebilir.

Bu dönemde Ceres Güneş ile Juno da Neptün ile karşılaşacak demiştik. Bu iki karşılaşmanın yoğun etkisine bakacak olursak hayatın farklı yönlerini fark etmemizi sağlayacak diyebiliriz. Hayata farklı bir açıdan da nasıl bakılır onu göreceğiz. Kendi kimliğimizle ilgili de sorgulamalar yapabilir ben hayatımı nasıl geçirdim diye düşünebiliriz.

Aynı zamanda gerçekler ve yalanlar konusunda da önemli deneyimler yaşayacağız çünkü bize kimin yalan söylediğini kimin doğrulardan bahsettiğini anlayacağız. Bu durumda sakinliğimizi korumalı ve olgun davranmaya özen göstermeliyiz. Böylece yaşadığımız olaylardan ders alarak önümüze bakabilir ve problemsiz bir şekilde yolumuza devam edebiliriz.

Asteroitlerin yoğun şekilde hepimizi etkileyeceği bu dönemden en çok İkizler, Balık, Yay ve Yengeç burçları etkilenecek. Yaşayacakları tüm olaylar onlar için çok daha yoğun geçebilir. Mutlaka farkındalıklarına dikkat etmeleri gerekiyor. Bunun dışında bu gezegensel karşılaşmalardan etkilenecek diğer tüm burçların ise sakin olması, hiç bir şeyin hayatın sonu olmadığını anlaması gerekiyor.

Bizi olgunlaştıracak bir döneme girmiş bulunuyoruz, buna hazır olun!