Asteroitlerin Zıtlaşması Juno Ceres Savaşı

Bu hafta içinde İkizler burcundaki Juno asteroidi ile Yay burcundaki Ceres asteroidi arasında 12 derecelik bir zıtlaşma yaşanacak. Peki, Juno ile Ceres zıtlaşması bize neler getirecek?

Juno ile Ceres arasındaki zıtlaşma çocuklar, yiyecekler, büyüme ve keşfetme gibi konuları etkiliyor diyebiliriz. Yapılacak anlaşmalar tek başına yeterli olmayacak çünkü İkizler enerjisi farklı seçenekleri de karşımıza getirecek. Bu nedenle eğer bir yol işe yaramıyorsa başka bir yol denemeniz gerekecek.

Bu dönemde Juno ile Ceres arasındaki savaş beslenme, spor, evlilik, çocuk sahibi olma gibi konuların detaylarında sorunlar çıkartabilir. Taraflardan biri bir konuda anlaşmak isterken diğeri ise konunun farklı boyutlarına odaklanacak. Kısacası temel konularda anlaşmazlıklar çıkması mümkün.

Juno ile Ceres karşılaşmasında İkizler ve Yay etken burçlar olacağı için tüm bunların sonunda çözüm iletişim ile sağlanabilecek. Bol bol farklı kişilerle konuşmak ve belli konularda sonuca ulaşmak için çabalamak durumunda kalabilirsiniz.

Bu hafta içinde aynı zamanda bakış açımızın, düşüncelerimizin ve tarzımızın değişmesi olası. Bir konuda kesin karar aldıysanız bu süreçte kararınızın tam zıttı yönde farklılaşmaya başladığına şahit olabilirsiniz. Önümüzdeki günler harekete geçmek için çok uygun bir zaman dilimi olmayacak, bundan emin olabilirsiniz. Bir süre beklemenizde yarar var. Aksi takdirde sonrasında pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Bu günlerde ayrıca çok daha sosyal olacaksınız, rekabete karşı içinizde büyük bir çekim hissedebilirsiniz. Yarışmalar, sınavlar ve rekabetin hissedildiği her türlü konu üzerinizde bir mıknatıs etkisi oluşturacak. Gereksiz yere risk almamaya dikkat etmeniz gerekli. İçinde bulunacağınız arkadaş gruplarını da gözlemenizde yarar var çünkü bu dönemde hiç tanımadığınız insanlarla tanışma isteğiniz de artacak.

Juno ve Ceres arasındaki savaşın etkilerinden bir diğeri de detaylar konusunda takıntılı hale gelmeniz olacak. Her şeyi daha detaylı düşünmek ve atacağınız adımları sonuna kadar takip etme isteyeceksiniz. Bu hissin iç güdülerinizi de harekete geçireceğini söylemek mümkün. Bu günlerde iç güdülerinize güvenebilirsiniz. İç sesiniz sizi doğru yöne yönlendirecek.

Bu dönemde gelişime çok daha fazla açık olacaksınız. Yenilenme ve farklı teklifleri değerlendirmek için uygun bir zaman dilimine giriş yaptınız. Detaylarda boğulmaz, ikilemlerinizi hayatınız haline getirmezseniz Ceres ile Juno arasındaki yaşanacak savaşın tek galibi siz olacaksınız, bunu unutmayın. İletişime ve ortak noktada buluşmaya özen gösterin yeter!