Güneş ile Jüpiter Karesi

Bu hafta içinde Balık burcundaki Güneş ile Yay burcundaki Jüpiter arasında 23 derecelik bir kare açı oluşuyor. Peki, Güneş ile Jüpiter karesi bize neler getirecek?

Kısa süre önce Balık burcuna geçerek Balık döngüsünü başlatan Güneş bu yeni dönem içerisinde önemli karşılaşmalarından birini yaşayacak ve Jüpiter ile karşılaşacak. Güneş’in Jüpiter ile karşılaşması ile birlikte hayatımızdaki belli konu ve alanlardaki yoğunluğun artacağını söylemek mümkün.

Güneş – Jüpiter karşılaşmasının hayatımızı etkisi altına almasının ardından ya zevk aldığımız, hoşumuza giden bir konu ile ilgili daha fazla ilgilenmemiz gerekecek bu da bizi mutlu edecek ya da kafa karıştırıcı bir durum biraz daha can sıkıcı hale gelecek. Bu gezegensel karşılaşmada iyi ve kötü iki uç olduğunu unutmamalısınız. İyi ucu ya da kötü ucu çekmek sadece sizin elinizde.

Kısaca burçların durumuna bakacak olursa; Koçlar: Bu dönemde her seçiminiz, her aldığınız karar, duygularınız düşünceleriniz yani kısacası sizinle ilgili her şey sizi iyi ya da kötü bir sonuca götürecek. Boğalar: Önümüzdeki günlerde ya iyiyi ya da kötüyü dibine kadar yaşayacaksınız. Güneş enerjisinin sıcaklığı ile hayatınız hız ve netlik kazanacak. İkizler: Bu hafta boyunca hızla sonuç almaya başlayacaksınız. Yavaş yavaş belirsizlik bulutları dağılıyor. Bu iyi haber.

Yengeçler: Güneş – Jüpiter karşılaşmasının kötü görünen sonuçlarının bile sizi iyi yönde etkileyeceğini unutmayın. Çünkü bu gezegensel karşılaşma sizi bir sonuca ulaştıracak. Aslanlar:  Artık belirsizlikler, soru işaretleri ve aylak aylak dolaşma bitiyor. Bekleme süresi sona erdi. Artık öyle ya da böyle ne olacağını anlayacak ve yol haritanızı çizeceksiniz. Başaklar: Önümüzdeki günlerde bulutların ve gölgelerin de dağılacağını söylemekte yarar var. Ne ile uğraştığınızı tam anlamıyla görebildiğiniz için körlemesine yürümeniz de gerekmeyecek.

Teraziler: Bu günlerde bereye bastığınızı çok daha iyi bileceksiniz. Pozitif enerjiyi seçerseniz bu sürecin sonunda yolunuz aydınlanacak, bunu unutmayın. Akrepler: Size bir seçim şansı tanınacak. Pozitifi seçmelisiniz ama negatif enerjiyi seçerseniz sonunda ne yapmanız gerektiğini bir şekilde öğreneceksiniz. Yaylar: Bu dönemde Güneş, Jüpiter ile el birliği yaparak size ders vermeye geliyor. Nereye gitmeniz gerektiğini öğreneceksiniz.

Oğlaklar: Önümüzdeki günlerde her zaman umut etmeniz gereken bir şeyler olduğunu hatırlayacaksınız. Gölgeler dağıldığında karamsarlığınız da dağılacak. Kovalar: Bu hafta içinde tahmin ettiğinizden çok daha güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz. Bilgelik enerjisini hissettiğinizde gücün sırrını da keşfedeceksiniz. Balıklar: Artık sınırlarınızı daha iyi ölçecek ve belirlediğiniz yol haritasında ilerlemeye başlayacaksınız. İyimserliğiniz bu dönemde bazen sizi bile şaşırtacak. Kalbinizin derinliklerinde hissedeceğiniz olumlu duygular sizi sık sık gülümsetecek.

Genel anlamda burçların yoğun şekilde etkileneceği bu günlerde hayatımıza girecek olan Güneş ile Jüpiter enerjisi aydınlığın ve sunulan kaynakların gücünü temsil eder, aynı zamanda da gizli bir yardımcının bize elini uzatması anlamına gelir. Bunları aklınızda bulundurun ve mutluluğu kabul etmeye hazır olun!