Astrolojide Kariyer Göstergeleri

astrolojide-kariyer-gostergeleri
astrolojide-kariyer-gostergeleri

Astrolojide kariyer göstergeleri, kişinin hangi işlere uygun olduğu ve aynı zamanda kariyer yolculuğunda ne gibi olumlu veya olumsuz durumlara maruz kalacağı konusunda birçok bilgi verir. Eğer aklınızda hangi mesleği seçmeliyim, bu meslek beni tatmin eder mi, seçtiğim kariyer yolculuğundan para kazanabilir miyim gibi sorular varsa yanıtlarına ulaşmak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Astrolojide Kariyer Göstergeleri

Kariyer birçoğumuzun hayatında en önemli konumlardan birinde bulunuyor. Durum böyle olunca da gelecekte kariyer ile ilgili yaşanacaklar merak konusu oluyor. Yaşanacakların merak edilmesi dışında önemli bir adım atmadan evvel bunun sonuçlarını önceden tahmin edebilmek de büyük önem taşıyor.

Astrolojide bulunan birçok konuyla ilgili göstergeleri incelediğimiz gibi astrolojide kariyer göstergeleri için de doğum haritasına ihtiyaç duyarız. Ek olarak bu göstergeleri yorumlayabilmek için gezegenlere, burçlara ve kariyer evine bakmamız gerekir.

Tüm bu alt başlıklarla birlikte daha kapsamlı bilgi sahibi olmak için sizi yazımızın devamına alalım.

Astrolojide Kariyer Gezegeni

Kariyer konusuna değinmeye başladığımızda hemen akıllara gelen ilk soru kariyer için hangi gezegen ile bir bağlantı olduğu oluyor. Kariyer göstergeleri için meslek gezegeni olarak bilinen gezegenler Ay ve Satürn’dür. Bunların birbirleri ile olan açıları, hangi evde oldukları ve hangi burcu yönettikleri kişinin hangi mesleğe yatkınlığının olduğunu ortaya koyar.

Buna ek olarak Güneş, bizim kariyer hayatımızda ne kadar parlayacağımızı anlatır. Her ne kadar meslek gezegeni olarak Satürn ve Ay bilinse de Güneş’in de bu konuda bir etkisi mevcuttur. Gezegenlerin bize ne anlattığı ve hangi burçta olduğu, kariyer hayatımızdaki başarılarımız ve süreçlerimiz ile doğru orantılı olarak ilerler.

Astrolojide Kariyer Evi

Gezgen konusunun haricinde kariyer için hangi ev ve bağlantıların önemli olduğu da akıllarda dolaşan sorulardan biri. Astrolojide kariyer evi olarak incelememiz gereken evler dördüncü ev, altıncı ev, dokuzuncu ev ve onuncu ev. Şimdi bu evlerin kariyer yaşantımızda temsil ettiklerine birlikte bakalım.

Altıncı ev günlük yaşantımız, günlük rutinlerimiz olarak bilinir. Bununla birlikte hizmet aldığımız ve hizmet verdiğimiz yerleri temsil eder. Durum böyle olunca da altıncı ev kariyer hayatımızdaki günlük rutinlerimizi anlatmaktadır. Onuncu ev sosyal statü göstergesidir. Kariyer ile alakalıdır. Kişinin kariyer yaşantısında elde edeceği başarılar ile ilgilidir.

Kariyerimizi devam ettirdiğimiz eve bakmak istersek adresimiz dokuzuncu ev olacaktır. Çünkü dokuzuncu ev, çalışmış olduğumuz iş yeri olarak bilinir. Kariyer hayatımızın sonlanmasını temsil eden ev ise dördüncü evdir. Dördüncü eve baktığımız ve incelediğimiz zaman kariyer hayatımızın sonlanması ile ilgili bilgiler elde edebiliriz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum haritamızda yaşantımıza dair olumlu ve olumsuz anlamda birçok potansiyel yer alıyor. Bunları keşfetmek için de doğum haritası alanında uzman kişiler tarafından incelenmeli ve elde edilen sonuçlar kapsamında bir yorumlama gerçekleştirilmelidir.  

Bu potansiyellerden biri de elbette kariyer hayatımız ile ilgilidir. Doğum haritasına göre meslek seçimi, kişinin kariyer yaşantısında çizeceği rota açısından oldukça önem taşır.

Belirtmekte fayda var; natal haritada yani doğum haritasında buradan bakım yapılsa da almış olduğumuz transitler de vardır. Bu aldığımız transitler de bize yaşayacağımız değişimleri gösterir. Örneğin kariyer hayatımızda ne zaman bir yükseliş yaşayacağımızı bu transitler aracılığı ile öğreniriz.


Astrolojide Kariyer Göstergeleri ile ilgili merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin.