Haftalık Burç Yorumları- 24 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-24-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-24-ekim-haftasi

24 Ekim-30 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

24 Ekim-30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Akrep burcunda yaşanacak olan tutulmanın etkisi ile haftayı başlatıyor olacağız. Tutulma esnasında Venüs Güneş ve Ay ile tam kavuşum halinde Plüton’a ise tam kare açıda olacak bu da bizleri ilişkiler anlamında krizler deneyimlediğimiz konularda büyük bir dönüşüm içine itecek. 

Tutulmalar genel anlamda bizlerin kontrolü dışında yaşanan kadersel olayların tetiklenmesi anlamına gelir. Akrep ve boğa aksındaki tutulmalar ise krizler, yaşadığımız her konuda maddi ve manevi güven ihtiyacımızla alakalı konularda bizleri önemli bir dönüşüme itecektir. Mayıs ayından bugüne kadar hayatımızda yaşadığımız önemli süreçlerle ilgili bir tamamlanma enerjisi içinde olacağız.

Tutulma esnasında Venüs yanık halde olacağından ve Plüton’dan sert bir açı alacağından ilişkilerimizde kendimizi kurban ettiğimiz konularda büyük bir dönüşüm yaşayacağız. Tutulma esnasında Mars’ın tutulmaya yaptığı olumlu açı ise istediğimiz dönüşümleri yapmak adına bizlere harekete geçme enerjisiniz verecektir.

Tutulma esnasında Uranüs Satürn kareleri yeniden devrede olacağından ve tutulma güney ay düğümleri tarafında olacağından uzun süredir geçmişle ilgili yaşadığımız krizlerde büyük bir dönüşüm enerjisi içinde olacağız. Bu dönemde eskiye dönmemek için kendimize yeni kapılar açmak için önemli fırsatlar elde edeceğiz. Bitmesi gereken her konunun artık sonlanması gerektiğini daha iyi fark edeceğiz.

24 Ekim-30 Ekim Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, akrep burcunda yaşanacak olan tutulmanın etkilerini yoğun bir şekilde alacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacak. Tutulma sizleri sekizinci ev konuları üzerinden etkileyecek. Eş ve başkalarından elde ettiğiniz kaynaklarla ilgili önemli gündemleriniz olurken büyük bir dönüşüm içine girebilirsiniz. Borçlar nafakalar krediler ödemeler alanında yeni düzen kurmanız gerekebilir. Uzun süredir mücadelesini verdiğiniz konularda sistem sizi dönüşüme itebilir. Bu dönemde baba, eş, patron gibi hayatınızdaki otorite figürleri ile güç mücadelesi içine girmemeniz sizlere fayda sağlayacaktır. Sekizinci ev konuları haritalarımızda dönüşüm evi olarak nitelendirilir tutulma sizlere hayatınızdaki bir çok noktada özellikle bu zamana kadar yaşadığınız korkularınızla ilgili yeni bir dönem başlatacaktır. 

Tutulmadan alacağınız değişim enerjisinde sözcüklerinizi seçerken şevkat enerjisi içinde olmanız akışınızı kolaylaştıracaktır. Finansal koşullarınız değişirken bu değişim sizler için çok kolay olmayabilir. Tutulmanın etkisi ile mal paylaşımları gündeminiz olabilir. Mali açıdan yaşayacağınız gelişmeler sizlere bambaşka bir kapı açabilir. Kariyer hayatınızla ilgili konularda ise sizi daha yukarıya taşıyacak önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Tutulma süresince atacağınız her adımda risklerden uzak durmaya özen göstermelisiniz. Yaşadığınız dönüşüm enerjisinde yakın çevrenizdeki kişilerden önemli destekler alabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, akrep burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile haftayı başlatıyorsunuz. Tutulma sizlerin ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızı etkiliyor olacak. Bu süreçte beklediğiniz bir davanız varsa koşullar sizi zorlayabilir başkalarına bağlı hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Ortaklıklarınızı ve ilişkilerinizi tutulmanın etkisi ile daha fazla sorgulayabilirsiniz. 

Bu dönemde karşı tarafın beklentilerine de kulak vermek esnek davranmak ilişkilerinizdeki dönüşümü olumlu etkileyecektir. Bazı boğa burçları bu dönemde olumlu anlamda evlilik kararı alabilir. Bazı boğa burçları ise ilişkilerde üzerlerinde yük oluşturan konulardan kurtulabilir. İlişkisi olmayan boğa burçları ise kadersel etkilerle yeni bir ilişki başlatabilir. Kader sizi tutulmanın etkisi ile olmanız gereken yere götürüp olmanız gereken insana dönüştürürken hayat boyu yanında olmasını istediğiniz kişiyi karşınıza çıkabilir. Ayrıca yeni bir ortaklık gündeminiz olabilir ortaklaşa yapacağınız anlaşma ve sözleşmelerde şartların belirsiz olmamasına özen göstermelisiniz. Tutulmanın etkisi birlikte çalıştığınız ya da altınızda çalışan kişilerle ilgili yeni düzenler oluşturacak koşulları da beraberinde getirebilir. Sabit burç olarak her ne kadar değişimi sevmiyor olsanız da yaşayacağınız her türlü değişim hayat yolunda sizleri bir üst noktaya taşımak için olacağını unutmamalısınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, tutulmanın etkisi ile  günlük rutinleriniz, altınızda çalışan kişiler , sağlığınız, hizmet aldığınız ve verdiğiniz konularla ilgili bir dönüşüm içine gireceksiniz. Bu süreçte yeni bir çalışma ortamına girebilirsiniz. Geleceğinize dair yeni bir rota oluşturabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için mevcut düzeninizi değiştirme kararı alabilirsiniz. 

Tutulma içinde bulunduğunuz süreçte zorunluluklarınızı ve sorumluluklarınızı arttırabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu durum zaman zaman sağlığınızı etkiliyor olabilir. Tüm bu sıkışmışlıklar arasında mevcut düzeninizi değiştirmeye çok daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz ve kararlarınızı buna göre verebilirsiniz. Düzenim bozulmasın korkusuyla adım atmaya cesaret edemediğiniz konularda sistem sizi bir değişime itebilir. İş arayışı içinde olan ikizler burçları yeni iş başlangıcı yapabilir bu başlangıç hayatınızda önemli bir değişime sizleri sürükleyebilir. Tutulmanın etkisi ile günlük rutinlerinizde sizlere hizmet etmeyen her konu yada koşulu artık hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgili konularınızda ön plana çıkabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, tutulma sizlerin aşk hayatınız, hobileriniz, hayattan keyif aldığınız noktalar ve riskli yatırımlarınızı anlatan alanda olacak. Bu dönemde bazı yengeç burçları yeni bir aşka yelken açabilir bazı yengeç burçları ise aşk hayatlarının bir takım testlerden geçtiğini düşünebilir. Hayattan keyif aldığınız konularda tam olarak istediğiniz motivasyonu elde edemediğinizi düşünebilirsiniz sanki bir şeylerin eksik olduğu hissine kapılabilirsiniz. Ayrıca çocuk beklentisi içinde olan yengeç burçları çocuk sevinci yaşayabilir. Bazı yengeç burçları ise evliliklerinde çocukların sorumluluklarını tek başına üzerlerine alıyormuş gibi hissedebilir. 

Tutulmanın etkisi ile yapmış olduğunuz riskli yatırımlarda sizleri zorlayan etkiler ve koşullar söz konusu olabilir. Bu dönemde kendi mutluluğunuzu yaratma konusunda daha cesur olabilirsiniz. Keyif aldığınız konulardan gelir ve kazanç elde etmek için yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Her ne konuda adım atarsanız atın size mutluluk verecek konulara severek yaptığınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, tutulma sizlerin aidiyet alanınızı etkiliyor olacak bu nedenle ile kendinizi hiçbir yere ait değilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu dönemde kökleriniz yaşam alanınızı ailenizi ve toplumu fazlaca sorgulayabilirsiniz. Kendi doğrularınızın peşinden koşmak isterken içinizde büyüttüğünüz meseleler içsel olarak yaşadığınız mücadeleniz sizleri daha fazla rahatsız edebilir. Yaşam alanınızda her zamankinden fazla değişim yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konular gündemine gelebilir. 

Uzun süredir evliliğinde problem yaşayan aslanlar kendilerine yeni bir yön belirleyebilir. Ev içinde yeni bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Bekar olan aslanlar ise kalıcı bir ilişkiye başlayabilir. Bazı aslan burçlarının ise bu dönemde aileleri genişleyebilir. Gayrimenkul arsa alımı satımı gibi konularda yeni gündemleriniz oluşabilir. Kazançlarınız üzerinde bereket enerjisini daha fazla hissedebilirsiniz. Ancak riskli yatırımlardan belirsiz şartlardan uzak durmalısınız. Tutulmanın etkisi ile bilinçaltınızdaki korkularınızdan arınabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, tutulma yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ayrıca zihninizi ve fikrinizi etkileyen alanda yaşanıyor olacak. Bu dönemde kardeşlerinizle her zamankinden fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin parasal konuları gündeminizi oluşturabilir. Fikirsel olarak yakın çevrenizdeki kişilerin yaşadığı sorunlara çözümler bulabilirsiniz. Ayrıca araç alımı satımı konuları hayatınızda yer alabilir. İmajınızla ilgili önemli değişimler içine girebilirsiniz. Fikirleriniz düşünceleriniz hayatınızla ilgili hissettiklerinizle ilgili tazelenmek isteyebilirsiniz. 

Tutulmanın etkisi ile yeni anlaşma ve sözleşmeler gündeminiz olabilir. Maddi ve manevi olarak hayatınızdaki alma verme dengesini her zamankinden fazla sorgulayabilirsiniz. Değer görmediğinizi düşündüğüz hiçbir alanda vakit kaybetmek istemeyebilirsiniz. Ayrıca tutulmanın etkisi ile etrafınızda dönen yalan yanlış haberleri duyabilirsiniz. Duyduğunuz her konunun gerçekliğini her zamankinden fazla sorgulayabilirsiniz. Sosyal medya ile ilgili işleriniz varsa gerçekçilikten uzaklaşmamaya önem vermelisiniz.  Uzak mesafe işleriniz eğitim işleriniz ve hukuksal işlerinizde yaşadığınız gelişmeler sonucunda fikirsel olarak bir değişim süreci içine girebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, tutulma sizlerin maddi kaynaklar alanınıza yansıyor olacak. Bu dönemde kendi değerinizi maddi kaynaklarınızı ilgilendiren konularda sizleri endişelendiren konular yaşayabilirsiniz. Maddi gelirlerinizle ilgili ve hayat motivasyonunuzla ilgili önemli kararlar alırken kendinize yeni bir yön belirleyebilirsiniz.  Bu dönemde kariyerinizi hedef ve gelirlerinizi değiştirmeye gayret edebilirsiniz. Ancak parasal konuları fazlaca hırs yapmaktan uzak durmalısınız. 

Tutulmanın etkisi ile sizin değerinizi aşağı çeken kişilerle aranıza sınır koymak isteyebilirsiniz. Özdeğerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bir süredir zihninizde planladığınız ama arka planda tuttuğunuz konularla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı terazi burçları ise bu dönemde yeteneklerine oldukça yoğunlaşabilir. Yeni girimleriniz ve projelerinizde yeteneklerinizi kolayca gösterebilirsiniz bu durum size yeni kapılar açılmasına vesile olabilir. Kariyer hayatınızda beklediğiniz hak edişleriniz varsa bu dönemde elinize geçebilir. Ayrıca uzun süredir kendinize kızdığınız konularda büyük bir şifalanma yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, burcunuzda yaşanacak olan tutulma en çok da sizleri etkileyecek. Tutulmanın etkisi ile hayat amacınızı tekrar belirleyebilirsiniz fiziksel görüntünüzde ve imajınızda değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Uzun süreli ilişkileriniz, açık düşmanlıklarınız varsa mevcuttaki ortaklıklarınız ve davalarınız sizleri oldukça meşgul edebilir. 

Tutulmanın etkisi ile kısa ve uzun süreli yeni eğitimlere dahil olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin gizli konularını öğrenebilirsiniz. Hayatınızı çevresel koşullarınızı yeniden sorgulayarak kendinizi baştan yaratabilirsiniz. Yaşantınızda sizleri uzun süredir yıpratan konularda büyük bir dönüşüm geçiriyor olacaksınız. Mayıs ayından bugüne yaşamış olduğunuz her türlü akışta artık bir sonlanma enerjisi içine girerken eski kimliğinizin çok dışında olduğunuzu içsel olarak fark edebilirsiniz. Bu zamana kadar yapabildikleriniz ve yapamadıklarınızla ilgili her türlü konuda önemli bir muhasebe içine girerken yeni rotanızı belirliyor olacaksınız. Bu dönemde bırakmanız gereken her şeyi bırakacaksınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, tutulmanın etkisi ile kendinizi çevrenizden soyutlayabilirsiniz. Bu dönemde yanlızlık ihtiyacınız artabilir. Ancak fazla derinleşmek zaman zaman sizleri depresif bir hale itebilir. İlişkiler alanında yaşadığınız krizler varsa arkanızdan dönen konuları öğrenerek her şeyi çok daha iyi algılayabilirsiniz. Ciddi bir ilişki oluşturmak adına yeni kararlar almanızda mümkün olacak. Ancak bazı yay burçları ise ilişkilerinde kendilerini adeta kurban rolünde hissedebilir. Unutmamalısınız ki siz izin vermediğiniz sürece kimsenin bir şey yapamayacağını fark etmelisiniz. 

Bu dönemde kendinizi zaman zaman çaresiz hissetseniz de bilinçaltınıza olumsuzlukları kodlamamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ve enerjinizi yükseltecek aktivitelere odaklanmalısınız. İç dünyanızda şifalanmanın yollarını bulmalısınız. Yaşantınızda sizleri kapasitenizi fark ederek sizleri daha yükseğe sıçratacak dinamikleri fark etmelisiniz. Tutulmanın etkisi ile akıllıca kararlar alarak yaşantınıza yeni bir sayfa açarak kaybettiğiniz dengeyi ve kimliği yeniden bulabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, tutulmanın etkisi ile büyüme, yeni çevreler edinme, yeni projeler yaratma, yeni işbirlikleri yapma ve yeni sosyal çevreler edinme konularında aktif gündemleriniz olabilir. Bu dönemde umutlarınızın ve hayallerinizin tek tek gerçekleştiğini fark edebilirsiniz. Mayıs ayından beri hayatınızda belirsizlikler yaşamış olabilirsiniz sürekli ihtimaller üzerine kafa yormuş olabilirsiniz ancak tutulmanın etkisi ile yaşamış olduğunuz tüm belirsizliklerin ortadan kalkmasına şahit olabilirsiniz. Hayatınıza dair daha sağlam bir sistem kurmak adına kolları sıvayabilirsiniz. Hedefleriniz konusunda zaman zaman endişeye düşmüş olsanız da bu endişelerin ne kadar yersiz olduğunu fark edebilirsiniz. 

Aşk hayatınızla ilgili olarak yeni başlangıçlara açık olacaksınız. Bu süreçte ilişkilerde ne istediğinizi daha iyi belirleyeceksiniz. Size fayda sağlamayan sizi mutsuz eden aşk ilişkilerinizde bırakma enerjisi içinde olurken sizlere keyif veren kişilere çekilebilirsiniz. Duygusal hayatınızda önemli farkındalıklar elde ederken adeta bir aydınlanma süreci içine girebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, tutulmanın etkisi ile kendi iktidarınızı ortaya koymak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Bu dönemde etrafınıza fark etmeden fazla baskı uyguluyor olabilirsiniz. Yaşamda kendi elde ettiğiniz başarıların çevrenizdeki kişiler tarafından takdir görüp görmemesinin aslında ne kadar önemsiz olduğunu fark edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönemde sürpriz bir şekilde karşınıza çıkacak olan fırsatları değerlendirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz süreçte aktif bir proje içinde yer alıyorsanız bu projenin size yükselme ve terfi elde etme gibi fırsatlar çıkarması söz konusu olabilir. 

Toplum önündeki duruşunuzla ilgili yeni bir süreç içine girebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yok ise sosyal çevrenizden tanışacağınız bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bazı kova burçları ise bu süreçte boşanma yada evlenme kararı alabilir. Kariyer hayatınızda içinde bulunduğunuz sektörün sizi mutsuz ettiğini düşünüyorsanız iş hayatınızda sektör değişimi yapabilirsiniz. İçsel olarak tutulmanın etkisi ile kendi kimliğinizi sorgulayabilirsiniz. Toplum önündeki duruşum ve kimliğim nedir kendi içimdeki kimlikten ne kadar uzağım sorgusu içine girebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, tutulma özellikle fikirlerinizi hayata karşı olan vizyonunuzu inançlarınızı etkileyecektir. Bu zamana kadar inandıklarınızla ilgi önemli bir dönüşüm süreci içine girebilirsiniz. Bazı balık burçları yurt dışına çıkmak ya da eğitim hayatında bir değişime gitmek ile alakalı önemli bir dönüşüm yaşayabilir. Bu dönemde farkındalıklarınız çok daha fazla artabilir. İçinde bulunduğunuz tüm kaos ve buhranlar içinde yepyeni taptaze bir bakış açısı elde edebilirsiniz. 

Tutulmanın etkisi ile sınırlarınızı zorlayabilir çok daha fazla kendinize yönelme kararı alabilirsiniz. Hayat felsefeniz inançlarınız hayata bakış açınız tutulmanın etkisi ile değişebilir. Ayrıca öğrendiğiniz ve sahip olduğunuz bilgiler dışında çok farklı başka bilgileri hayatınıza almak ayrıca öğrendiklerinizi başkalarına öğretmek isteyebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaptığınız işler varsa çok daha fazla yaygınlaşabilir tanınabilirsiniz. Hayata olan bakış açınızda işinize yaramayan size iyi gelmeyen her görüşü değiştirebilirsiniz. Bu dönemde içi boş ve akılcı olmayan her şeyden çok daha fazla uzaklaşabilirsiniz.


24 Ekim- 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!