Astrolojik Burcunuza Göre Evinizi Hangi Renkler ile Döşemelisiniz?

Ev dekorasyonunda en önemli konulardan olan renk seçiminde burcunuzun özelliklerini dikkate almanız daha konforlu ve rahat hissedeceğiniz bir ortam hazırlamanızda faydalı olacaktır.

Renksiz bir hayat elbette düşünülemez. Evinizin dekorasyonunu burcunuza uygun renk seçimleri ile yapmanız olumlu yönde enerjiler ile yaşam kalitenizi de arttırmaktadır. İster spot ışığı seven bir İkizler olun isterseniz de sadeliği seven bir Boğa olun işte burcunuza özel dekorasyonda renk seçimleri;

Koç Burcu : 21 Mart – 20 Nisan

Koç burcu oldukça iddialı, tutkulu ve biraz da inatçıdır. Macera ve heyecanı seven aynı zamanda da bağımsız olmaktan hoşlanan öncü Koçlar için enerjik renkler oldukça idealdir.

İddialı ve öncü Koç burçları için en ideal renk kırmızıdır. Tamamen kırmızı renk ile dekore edilmiş bir ortam bu burçlar için hiçte sürpriz değildir. Tutku ve heyecanı temsil eden bu renk ile dekore edilen yaşam alanlarında kırmızı renkli yastıklardan duvar renklerine kadar her detayda bu rengi kullanmanız burcunuzun özelliklerini yansıtan belirgin bir detay olacaktır.

Boğa Burcu : 21 Nisan – 21 Mayıs

Toprak grubunun dingin burçlarından olan Boğa burcu için sadelik önde gelmektedir. Kendilerini ve sevdiklerini küçük bir lüks eşya ile dahi şımartmayı severler ama aşırı abartı onların tarzı değildir.

Dingin ve sakin Boğa burçları için en uygun renk yeşildir. Yeşilin sadeliğini seven boğalar için öncelikle yeşilin tonları dekorasyonda öne çıkarken toprak renkleri de onlar için ideal renklerden oluşmaktadır. Mobilyalardan perdelere kadar her detayda bu renkleri tercih etmeniz burcunuzun ihtiyaç duyduğu nötrlenmeyi doğaya gitmeden size sunacaktır.

İkizler Burcu : 22 Mayıs – 22 Haziran

Hareketli ve değişken ruh haliyle bilinen İkizler için enerjik renkler ve detaylar oldukça önemlidir. Bir tarafı huzursuz diğer tarafı hareketli ya da bir yanı neşeli diğer yanı mutsuz olan İkizler için dekorasyonda rahatlık ve orjinallik belirgin olmalıdır.

Enerjik İkizler burcu için sarı ve tonları mükemmel bir seçimdir. İlham alacağı tüm detayları ve enerjiyi onlara sunan tek renk sarı renktir. Ev dekorasyonunda parlak sarı renkler ve simler ile detaylandırılmış objeler ve döşemeler İkizler burcunun enerjisini dengeleyecek eşsiz bir seçim olacaktır.

Yengeç Burcu : 23 Haziran – 22 Temmuz

Eğlenceli ve zarif Yengeç burçları kendi iç dünyalarında hisleriyle yaşayan bir burçtur. O nedenle de sadelik ve zerafetten öte hiç bir detay onları mutlu etmeyecektir.

Zarif Yengeç burcu için en ideal renk tonları gümüş ya da metalik gri renkleridir. Ay tarafından yönetilen Yengeç burçları için gümüş ve rengin diğer tonları onlar için mantıklı ve ilgi çekicidir. İddialı ama zerafet sunan gümüş renkteki mobilyalar, hatta disko topu gibi eğlenceli ama naif bir obje dahi bu burcun simgesi olabilir.

Aslan Burcu : 23 Temmuz – 22 Ağustos

Görkemli ve iddialı Aslan burçları yaşamlarında ihtişamı oldukça severler. Göz önünde olmayı seven ve sabırsız bir tarzları olan Aslanlar için kendilerini ifade etmek çok önemlidir.

İddialı Aslan burcunun güç rengi turuncudur. Turuncu ve tonları ile adeta baş döndürücü bir aura yakalayan Aslan burçları kendilerini evinde hissetmek için bu renk ile bütünleşmekte oldukça başarılıdır. Çarpıcı ve dikkat çekici tüm enerjiyi sunan turuncu ve tonlarındaki ev aksesuarları ya da mobilyalar için Aslan burcu en iyi adaydır.

Başak Burcu : 23 Ağustos – 22 Eylül

Detaycı ve titiz Başak burçları için en önemli detay kusursuzluktur. Detaylara önem veren planlayıcı ve zeka timsali karakterleri ile ev dekorasyonunda dahi bir CEO edasıyla hareket ederler.

Planlı Başak burcunun rengi kahverengi ve tonlarıdır. Rustik ahşap konseptli bir ev dekorasyonu ile konsantrasyonları ve zekaları adeta bütünleşmektedir. Dinlendirici ama titiz detaylar ile hesaplanmış ve ultra bir düzene sahip ortamlarda kahverengi ve diğer tonlarının hepsi toprak grubu burcu olan Başak burcu için adeta biçilmiş bir kaftandır.

Terazi Burcu : 23 Eylül – 22 Ekim

Adaletli ve şık Terazi burçları her zaman güzelliği ön planda tutmaktadır. Hayatlarında dengeyi amaçlayan ve planlayan Teraziler için yaşamlarında eğlenceden umutsuzluğa, keyifli aktivitelerden oldukça ciddi iş toplantılarına kadar her alandan bir şeyler her zaman olmalıdır.

Dengeli Terazi burcunun güç rengi pembedir. Pembe renginin olabildiğince sakin ve huzurlu özelliği ile yaşamlarında istedikleri atmosferi evlerine taşımaları oldukça kolaydır. Terazi burçlarının evdelerinde davetkar bir hava sunmaları için pembe ve tonları onlar için en iyi tercihtir.

Akrep Burcu : 23 Ekim – 21 Kasım

Ketun ve düşünceli Akrep burçları düşüncelerini ve fikirlerini kendi içlerinde saklayan bir karaktere sahiptir. Son derece duygusal yönleriyle de yaşamlarında netlik onlar için en büyük hedeftir.

Gizemli Akrep burcunun rengi siyah renkten başkası değildir. Bu yoğun renk Akrep burçları için en mantıklı tercihtir. Sayısız çeşitte ve alanda bu rengi kullanmayı seven Akrepler için ev dekorasyonunda tutkulu ve iddialı bir ortam sağlamak siyah renkteki her şey ile mümkündür.

Yay Burcu : 22 Kasım – 21 Aralık

Sosyal ve enerjik Yaylar için yeni yollar keşfetmek ve gittiği ortamlarda yeni arkadaşlar edinmeye hazır maceracı ruhları en büyük özellikleridir. Yaratıcı ve özgür ruhları ile aynı anda pek çok iş ile uğraşmak ve problemleri çözmek onlara keyif veren durumlardandır.

Maceracı Yay burcunun rengi mor ve tonlarıdır. Yaratıcı ve enerjik Yay burcunun ruhuyla konuşan mor rengin aktif aurası bu burcun adeta temsilcisidir. Ev dekorasyonunda bazen okuma köşesinde ve çalışma odasında veya her yerde yaratıcı olmak ve düşüncelerine odaklanmak isteyen Yay burçları için mor renk ve tonlarının anlamı oldukça büyüktür. Mor renk çiçekler dahi onlar ile bütünleşen bir detaydır.

Oğlak Burcu : 22 Aralık – 21 Ocak

Hırslı ve akılcı ama doğuştan gelen bir bireysellik duygusuyla bilinen Oğlak burçları yaşamlarında daima idealleri ile öne çıkmaktadır. Büyük projelerden çekinmeyen ve başkalarına rakip olacak otokontrol duyguları ile gerçekçi bir ruha sahiptir.

Gerçekçi Oğlak burçları için gri ve tonları idealdir. Güçlü bir nötr alanı sunan gri renk ile rahat bir dinlenme alanı yaratmak bu burcun olmazsa olmazlarındandır. Ev dekorasyonunda gölgelendirme ve loş ışıklandırmayı kullanmayı seven Oğlak burcunun sade ve konforlu alanlar için renk tercihi griden geçmektedir.

Kova Burcu : 22 Ocak – 19 Şubat

Modern ve araştırmacı bir burç olan Kovalar zamanlarının ilerisinde bir düşünce ruhuna sahiptir. Hümanist bakış açılarıyla dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için her zaman büyük resme bakmayı amaçlarlar. Sevecen yanlarıyla da her karakterden pek çok arkadaşı olan Kova burçları için ev dekorasyonunda da geniş alanlar ve modern tarzlar ilgi çekicidir.

Yenilikçi Kova burçları için Mavi ve tonları en uygun seçenektir. Bilgelik ve duygusallık ile birlikte aynı anda milyonlarca düşünceye ev sahipliği yaptıkları dünyalarında her zaman sakinliğe ihtiyaçları vardır. Ev dekorasyonunda salon ve diğer tüm alanlarda mavi renkteki tüm detaylar Kova burcu için oldukça uygundur.

Balık Burcu : 20 Şubat – 20 Mart

Romantik ve duygusal Balık burçları için yaratıcılık ve huzur en önemli değerlerdir. Su grubunun duygusallığını kuvvetli altıncı hisleriyle birlikte taşıyan Balık burçları zaman zaman nötrlenmeye ve dengelenmeye ihtiyaç duydukları huzurlu bir ortamı aramakta hiçte haksız değillerdir.

Hisli balık burçları için su yeşili tonları ideal bir renk olarak önde gelmektedir. Serin ve ferah bir ortamı seven balık burçları için kendi duygusal dünyalarındaki derin okyanuslar kadar maviye çalan su yeşili rengi ile ev dekorasyonu zevkleri bütünleşmektedir. Salon veya mutfak farketmeksizin her alanda kendi renkleriyle kendi dünyalarını yansıtmaları oldukça hoş ve ilgi çekici özelliklerindendir.