ATEŞ ENERJİSİ YÜKSELİYOR !

20 ŞUBAT VENÜS-MARS KOÇ BURCUNDA.
ATEŞ ENERJİSİ YÜKSELİYOR !

Mars bu sabah saatlerinde koç burcuna geçti,31 marta kadar koç burcunda ilerleyecek. Venüs ise bu akşam saatleri koç burcuna geçiyor ve 17 marta kadar zarar gördüğü koç burcunda hareket edecek.
Mars’ın bulunduğu burç,kişinin hayatla nasıl mücadele ettiğini, kendini nasıl ortaya koyduğunu, nasıl harekete geçtiğini ve isteklerinin peşinden nasıl gittiğini ifade eder. Mars yönettiği koç burcunda kendi doğasını daha güçlü ortaya koyacaktır. Aceleci-spontane-dışa dönük-anda harekete geçen-kavgacı ve rekabetçi-isteklerine ulaşmak için kırıp döken, istediğini elde edemeyince de zorbaca davranışlar içine sokabilir. Aceleci davranışlar kaza bela riskini arttırabilir. Özellikle bu dönem trafikte daha dikkatli hareket etmek gerekiyor, trafik kazaları artabilir. 9-12 MART arası Mars’ın Uranüs’le kavuşumu Plüton’la karesi gerçekleşecek. Bu tarihlerde daha temkinli ve sağduyulu hareket etmemiz gerekebilir. Kaza kavga şiddet ve terör olayları artabilir ve toplumsal kaos yaşanabilir. Bireysel haritalarımızda bu kavuşum ve karenin gerçekleşeceği evlerde(deneyim alanlarımız)stres yaratabilir. Unutmayalım ki özgür iradeye sahip varlıklarız gelişen olayların yönünü bizim vereceğimiz tepkiler belirler. Uyanık olalım gelişen olaylara tepki vermeden önce bize verdiği mesajı anlamaya çalışalım. İnsan kalmak arası sınav da diyebiliriz.
Venüs’ün bulunduğu burç, kişinin kendi değeri hakkındaki fikri, ilişki kurma şekli, sevgiyi alıp verme biçimi, zevk ve isteklerini nasıl elde etmeye çalıştığını belirler. Venüs koç ta zarar görür! Venüs temel anlamıyla ilişkileri ifade eder hal böyle olunca ilişkiler cephesinde agresif enerjiler açığa çıkacaktır. Özel ve sosyal ilişkilerde rekabet artabilir. İlişkilerde heves ihtiras artabilir fakat kolayca tüketilebilir bu süreçte. Ben enerjisi yükselebilir,ilişkilere başlama biçimi istek beklenti yada arzulara yönelik olabilir. 3-5 MART arası Venüs’ün Uranüs’le kavuşumu Plüton’la karesi gerçekleşecek. İlişkilerde tutku şehvet baskı kıskançlık şiddet artabilir. Ayrıca bu günlerde Venüs’ün aslandaki Jüpiter’le üçgeni de devrede olacak, cinsel arzuları yükseltebilir bu açı. Uranüs kavuşumu da sıra dışı ilişkilere eğilimi arttırabilir. DİKKAT! Hayvani doğamızı evcilleştirmek için de bir fırsat olabilir diyorum, uyanık olalım bu süreçte.
VENÜS-MARS koç transiti öncü burçlar başta olmak üzere tüm burçlara başta ilişkilerde ciddi yüzleşmeler getireceğe benziyor. İNSAN lığa geçiş dönemindeyiz arkadaşlar, farkında olalım, insani davranışlarımızı yükseltelim ki en az hasarla atlatalım bu geçişimizi.

Sevgilerimle..

Yasemin Kaplan