Burçlara Göre Hediye – Bölüm 1

Değerli takipçilerim, sizler için hangi burçların hangi hediyelerden hoşlandığını paylaşacağım. Çok uzun yazılar paylaşmamak ve sizi de bir anda yormamak adına ilk olarak Koç, Boğa, İkizler ve Yengeç burçları hakkında bilgi vereceğim.

  • KOÇ

Zodyak’ın ilk burcu; ateşi, coşkulu ve sabırsız burcunun abartılı zevkleri bulunuyor. Sonra kullanabilecekleri bir hediyeyi değil, anında kullanabilecekleri hediyeden hoşlanırlar. Canlı renklere sahip kazak, atkı, bluz, sıradan olmayan kemer, kravat ve eşofman tarzı giysiler hediye edebilirsiniz. Otomobil onlar için vazgeçilmezdir, bu nedenle otomobil için bir aksesuar alabilirsiniz. Kahve makinesi, teyp, walkman ve telesekreter onlar için en kullanışlı hediyeler arasında bulunuyor.

  • BOĞA

Doğallığa son derece önem veren, evine, rahatına ve maddeye düşkün olan boğa burçları için; lüks mekanda akşam yemeği, hediye çeki, dayanıklı ev eşyaları uygun hediyeler olabilir. Boğa burçlarının dokunma duyguları gelişmiştir. Bu nedenle yün, kadife, ipek gibi kumaşlardan üretilen giysileri beğenirler. Yeşil rengi severler, pembe ve mavi de favori renkleridir. Heykeller, çeşitli biblolar, egzotik bir parfüm, bir kutu çikolata onlar için en iyi hediye olabilir.

  • İKİZLER

Pratik yaşamı kolay hale getiren eşyaları ikizler burcu için düşünebilirsiniz. Hemen hemen her şeye ilgi duyan İkizler için hediye seçmek oldukça kolaydır. Okumayı severler, bu nedenle kitap hediye edebilirsiniz. Sürücü eldiveni, koşu ayakkabıları, güneş gözlükleri, modern aksesuarlar, rahat spor giysiler, bilgisayar oyunları ya da satranç takımı ilgilerini çeker.

  • YENGEÇ

Eve düşkün olan yengeçler duygusal olduğu için kalplerine girmeniz en güzel hediye olabilir. Onlar için hatırlanmak en büyük hediyedir. Evinizde güzel bir yemek onları mutlu edebilir. Tarih, yemek ve dekorasyon kitapları ilgilerini çeker. Kristal bardaklar, tepsi, gümüş ayna, gümüş çerçeve, resim albümü ve günlük onlar için iyi bir hediye olabilir.

Sevgilerimle