Ay Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Ay Akrep burcuna geçiş yapıyor. Peki, Ay’ın Akrep burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Ay’ın Akrep burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızın eğitim, kariyer, aile, aşk ve sevgi gibi her türlü konusu ciddi anlamda yoğunlaşacak diyebiliriz. Ancak bu yoğunluğun ardından sular durulacak ve belki de her şey istediğimiz gibi olmaya başlayacak. Bu nedenle Akrep burcuna geçen Ay’ın ikili bir etkisinin olacağını söylemek mümkün.

Ay’ın Akrep burcuna geçtiğinde bizi nasıl etkileyeceğini daha iyi anlamak için Akrep burcunun özelliklerine bakmakta yarar var.

Akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. Bu nedenle onları simgeleyen sözcük ‘Arzuluyorum’ dur. Hiçbir şeyi yarım bırakmazlar. Akreplerin güçleri gözlerinden okunur. Mimiklerini kontrol altında tutsalar bile, bakışları ile sevgilerini ya da nefretlerini aktarabilirler. Duygularına kapılırlarsa, tehlikeli olabilirler.

Akrep’ler ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmezler, onları aşağılayarak hadlerini bildirirler. Kendi bildiklerini okuyarak, uzlaşmaya yanaşmazlar. Aşırı bir şekilde kuşkuculardır, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar.

Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar. Kendilerini yetiştirmemiş Akrep’ler, yaşamın basitliklerine yatkınlıkları ile kendi kendilerinin yok oluşlarına neden olurlar. Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar. Ölümü yeni bir başlangıç olarak kabul ettiklerinden, ölümden korkmazlar.

Akreplerin tüm bu özelliklerinin yanı sıra tabi ki Ay enerjisinin özelliklerini de daha iyi anlamamız gerekiyor:

Ay, dünyamızın bir uydusu olduğu ve bize diğer gezegenlerden çok daha yakında bulunduğu için yaşamımız üzerinde doğrudan  bir etkisi vardır. Bir yıldız haritasında Ay’ın konumu çok önemlidir ve o kimsenin yaşam karşısındaki tutumunu, bilinçaltı tepkilerini ve güçlü temel davranışlarını gösterir.
Ay sizin iç karakterinizi, gizli kalmış yönlerinizi, sadece sizi çok yakından tanıyanların bildiği kişilik özelliklerini temsil eder. Ay genel olarak duyguları temsil eder. Ay sizin en derin duygularınızı, içgüdülerinizi, sezgilerinizi, heyecanlarınızı ve tepkilerinizi açığa çıkarır. Aynı zamanda özel hayatınızı, ev ortamınızı yönetir.
Tüm bunları göz önüne aldığımızda Ay’ın Akrep burcuna geçmesinin hayatımızın en önemli konularında değişikliklere neden olacağını unutmamalıyız. Tabi ki bu süreçte duygularımız ve gelecek planlarımıza göre alacağımız kararlar da çok önemli olacak.

Ay’ın Akrep burcuna geçtiği bu süreci daha sakin atlatanlar sonrasında ödüllerini alacaklar, bunu aklınızdan çıkartmamalısınız.