Ay Balık Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Ay Balık burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Ay’ın Balık burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Ay’ın Balık burcuna geçmesi ile birlikte geçmiş geçmişte kalacak ve geleceğin kapıları bir anda ardına kadar açılacak. Geçmişte kalmak için kendinizi zorlamayın. Bırakın geçmişin tüm olumlu olumsuz enerjileri geçmişte kalsın. Artık ilerlemenizin zamanı geldi. Zayıf olduğunuz konularda güçleneceksiniz. Sınırlar ortadan kalkacak. Duygular mantığın önüne geçecek.

Ay’ın Balık burcuna geçmesi ile hayatımızın ana konusu kaçış ve hayaller olacak. Bu dönemde havaların da çok soğuk olmaya başlaması ile birlikte erken tatil hayalleri ve gelecekle ilgili mutlu düşler bizi bekliyor. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir.

Duyguların mantığın önüne geçmesi nedeniyle bu haftayı kalbiniz ne diyorsa o şekilde geçireceksiniz, diyebiliriz. Bu yüzden duygularını gizlemeye ya da derine itmeye çalışanlar için bu dönem oldukça zor olacak. Ay’ın ışıkları her yere erişecek ve gizli hiçbir şey kalmayacak.

Bu dönemi yeniliklerin ilk adımı olarak da düşünmek mümkün. Çünkü döngü tamamlandı. Ay Zodyak’ın son burcu olan Balık burcuna geçiyor ve hepimizi mavi ışıklarıyla aydınlatmaya başlıyor. Hiçbir sır ya da gizem kalmayacak, bunu da unutmayın.

Hayallerinizin gerçekleşmesini istiyorsanız bu hafta bunun için çalışmalısınız. Yaratıcı enerjilerin tavan yapacağı bu haftanın en büyük olumsuz yönü ise korkular olacak. Diğer tüm duygularla birlikte korkularımızın da ortaya çıkacağını söylemek mümkün. Gelecek kaygıları ve diğer korkular açığa çıkıyor. Korkularınızın esiri olmamalı ve onları kabullenerek yok olmaları için uğraşmalısınız.

Bu hafta her türlü sosyal ilişkide kırılganlık ve alınganlık beklemek de mümkün. Çünkü Balık en kırılgan burçlardan biridir. Balık burcunun etkisi altında olacağımız için her zamankinden daha fazla yanlış anlaşılmalara açık olacağız. Bu noktada hepimizin biraz daha anlayışlı olmasında yarar var.

Olumlu düşüncelere sarılarak yeni bir eğitime başlayabilir, küçük bir tatile çıkabilir, hiç bilmediğiniz bir alanda çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz. Ay’ın Balık burcuna geçmesi ile yeni başlangıçların ve geleceğin kapılarının ardında kadar açıldığını söylemiştik. Korkulara ya da olumsuz duygulara takılmayın. Bu kapılardan birini seçin ve kapıdan geçip sizi neler beklediğini kendiniz yaşayıp görün.