Güneş ile Plüton Karşılaşması

Bu hafta sonunda Güneş ile Plüton arasında Oğlak burcunda 20 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki bu karşılaşma burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç:  Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle düşüncelerinizi derinden etkileyen olaylar ile karşılaşabilirsiniz ve fikirleriniz tamamen değişebilir. Bu arada inatçı ve sert bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Eviniz, aile bireyleri, çocuklar ve kardeşlerinizle ilgili düşünceleriniz değişiyor.

 

Boğa: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle hayatınızda fark edemediğiniz ve bu günlerde açığa çıkan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gizli kalan olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız günler geliyor. Bulunduğunuz koşulları tamamen değiştirmek istiyorsunuz.

 

İkizler: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle işleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Günlük bitirmeniz gereken işlere yönlenmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Güç gösterileri ve tartışma ortamlarından uzak durun. Arkadaşlarınızla iletişiminiz güçlü olacak. Fikirlerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

 

Yengeç: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle evinizde bazı değişiklikler yapabilir, alım-satım ve yatırıma yönelik araştırmalar yapabilirsiniz. Sağlık, gençlik, zenginlik gibi kendinizi güçlü hissettirecek konular ile ilgilenebilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni stratejiler yapabilirsiniz. Başarılı olacaksınız.

 

Aslan: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle davet ve toplantılara gidebilir, katılacağınız organizasyonlarda etkileyici kişilerle tanışabilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Olaylara karşı sakin tavrınızı korumakta fayda var. Yapmak zorunda olduğunuz sözleşmelere daha fazla özen göstermelisiniz.

 

Başak: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Sizi rahatsız eden konulardan ve endişelerden uzaklaşıp yapılması gereken işler ile ilgileneceksiniz. İdealleriniz değişiyor ve kendinizi özgür hissettiren konulara ilgi duymaya başlıyorsunuz.

 

Terazi: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle güzel ve sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandıracak ve yaşam enerjiniz yükselecek. Çözümleyici tavrınız ve enerjiniz ile hem çevrenizi hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Büyük bir kararlılık ile çalışmalarınızı sürdüreceksiniz ve güçlü kişileri etkileyeceksiniz.

 

Akrep: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle sizin beklediğinizden daha başka gelişen olaylar yüzünden öfkelenebilirsiniz. Sabırlı olun ve olayların üzerine gitmeyin. İsteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Fakat olabileceklerden daha fazlasını isterseniz, işler zorlaşır. Biraz daha inançlı olun ve kendinize güvenin.

 

Yay: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayacaksınız. Yoğun ve yorucu çalışmalar içine girebilirsiniz. Bu arada kendinizi çok fazla yormayın ve sağlığınıza özen gösterin. Soğuk algınlığı ve yorgunluk nedeniyle sağlık sorunları çıkabilir. Dikkat etmenizde yarar var.

 

Oğlak: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle yenilikler, bilimsel keşifler ve yaratıcılık gerektiren çalışmalar ilginizi çekiyor. Daha önce önemsemediğiniz ve ilgilenmediğiniz konular ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz ve üstelik keyif alabilirsiniz. Farklı yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir dönemdesiniz.

 

Kova: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle büyüklerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz fakat korkularınız ile başa çıkacak gücünüz var. Önem verdiğiniz kişiler tarafından ciddiye alındığınızı göreceksiniz ve kendinize olan güveniniz yükselecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

 

Balık: Güneş ile Plüton karşılaşması nedeniyle uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla haberleşebilir, katılacağınız bir organizasyonda neredeyse unuttuğunuz tanıdıklarınız ile karşılaşabilirsiniz. Olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başaracaksınız ve sizi zorlayan durumlar, fırsata dönüşecek. İnatçı olmaktan kaçının.