Ay ile Güneş Karşılaşması

Bu hafta içinde Yengeç burcundaki Ay ile Boğa burcundaki Güneş arasında 18 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Ay ile Güneş karşılaşması bize neler getirecek?

Öncelikle Ay ile Güneş’in karşılaşma anlarının tüm burçlar için hassas ve karmaşık dönemleri getirdiğini ifade etmek mümkün. Bu süreçte duygusal olarak güvende hissetmek isteyecek, kendimizi daha başarılı olduğumuz alanlara yakın hissedecek ve bizi mutsuz edecek kimse ile uğraşmayacağız. Kısacası içe dönüş başlıyor da diyebiliriz.

Koçlar için Ay ile Güneş karşılaşması fırsatların yakalanması ve yaşanılacak yeni deneyimlerle birlikte biraz düşüncelerin değişmesi anlamına geliyor. Bu süreçte duygularınız hiç olmadığı kadar önde olacak. Boğalar için oldukça önemli çünkü burcunuzda gerçekleşiyor. Bu süreçte her türlü sorunun çözümünde rol oynayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve değişim yaşayabilirsiniz.

İkizler için Ay ile Güneş karşılaşması aile, çocuk ve anne kavramlarının öne çıkması anlamına geliyor. Kendinizi çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu konularda sık sık düşünebilirsiniz. Yengeçler için Ay ile Güneş karşılaşması çok daha etkili olacak çünkü Ay Yengeç burcunda. Ruhsal deneyimler yaşayacaksınız. Şansınız açık olacak. İçgüdülerinize ve kalbinize güvenirseniz yolunuz aydınlanacak.

Aslanlar için Ay ile Güneş karşılaşması buluşmalar anlamına geliyor. Görüşemediğiniz kişilerle buluşacaksınız. Geçmişte yaşadığınız güzel olayları özlemle anabilir ve daha iyi hissedebilirsiniz. Başaklar için Ay ile Güneş karşılaşması yaşanan iyi ve kötü her türlü gelişmenin motivasyon kaynağı olarak algılanması anlamına geliyor. Bu süreci iyi değerlendirmeniz gerekli.

Teraziler için Ay ile Güneş karşılaşması krizlerin atlatılması anlamına geliyor. Ancak krizler atlatılırken biraz daha içinize dönük olabilirsiniz. Etrafınızdaki kişileri uzaklaştırmamaya çalışın. Akrepler için Ay ile Güneş karşılaşması aşk, aile, evlilik, nişan gibi geleneklerin baskın olduğu konulara işaret ediyor. Evli olmayanlar evlenmeyi, evli olanlar çocuk sahibi olmayı düşünebilirler.

Yaylar için Ay ile Güneş karşılaşması önemli konularda alınacak kararlar anlamına geliyor. Biraz daha içe döneceksiniz. Bu içe dönüş sırasında bir türlü alamadığınız kararlar alacaksınız. Oğlaklar için Ay ile Güneş karşılaşması Ay ile Güneş karşılaşması ilerleme ve sorunlu durumların geride bırakılması anlamına geliyor. Bu günlerde kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak. Hayallerinize yakınsınız.

Kovalar için Ay ile Güneş karşılaşması duygusal konuların ön plana çıkmasını, duygularla ilgili düşünülmesini ve çocukluğun hatırlanmasını ifade ediyor. Fazla karamsar ya da melankolik olmamaya çalışın. Balıklar için Ay ile Güneş karşılaşması yaratıcılığın artması, sağlık sorunlarının çözülmesi ve başarılı işler yapılması anlamına geliyor. Bu manevi olarak zengin süreç size iyi gelecek.

Genel anlamda Ay ve Güneş karşılaşmasının duyguların öne çıktığı bir süreç olduğunu unutmayın. Maneviyata önem verin ve duygularınızı bastırmayın. Kalbinizin sesini dinlemek size iyi gelecek.