Güneş ile Satürn Üçgeni

Bu hafta sonunda Boğa burcundaki Güneş ile Oğlak burcundaki Satürn arasında bir üçgen açı meydana gelecek. Peki, Güneş ile Satürn üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Güneş ile Satürn arasındaki üçgen açı öncelikle iyimserlik algımızı güçlendirecek ve beklentilerimizin de bu anlamda değişmesine neden olacak diyebiliriz. Bu hafta yeni projelere başlamak ya da elinizdeki projeleri tamamlamak için de oldukça uygun. Aslında bu haftanın pek çok alanda çalışmalar için çok uygun olduğunu söylemek mümkün.

Bu dönemde ailenizle daha fazla vakit geçirmek istemeniz ve ailevi konuları sık sık düşünmeniz mümkün. Ayrıca çocukluk anılarınız, çocukluğunuzda yaşadıklarınız ve çocukluğunuzdan gelen sorunlarınız ile sevinçleriniz de gündem maddeleriniz arasında olacak. Kişisel gelişim konularında ilerlemeye yatkın olacaksınız ve söylenilen ya da deneyimlediğiniz her şeyi de kişisel algılayacaksınız.

Bu haftanın tek olumsuz yönü umursamazlık olacak diyebiliriz. Haftanın tek olumsuz yönü olan umursamazlığın sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bu hata hafta hayatınızda yolunda gitmeyen her türlü konuyu çözebilir, ilerlemek için büyük bir adım atabilirsiniz. Yeterli umursamaz olmayın ve kötücül duyguların zihninizi meşgul etmesine izin vermeyin.

Güneş ile Satürn üçgeninin etkisiyle içimizde yoğunlaşan duygular ve artan cesaretimiz bizi duygularımızı haykırmaya itebilir. Bu hafta platonik aşıkların aşklarını itiraf etmesi ve sevdiği kişiye açılması olasıdır. Ayrıca kendini çok daha cesur hisseden girişimcilerin yeni iş planları yapması da olasıdır. Bu süreçte biraz daha temkinli olmaya çalışmamızda yarar olacak.

Bu dönemde ayrıca söylediklerimizin nereye çekilebileceğini ve neye sebep olabileceğini hiç düşünmeden konuşmamız ve aklımıza estiği şekilde hareket etmemiz mümkün. Bu konuda özellikle dikkat edilmesi gerekiyor çünkü aksi takdirde bu haftanın sonunda büyük pişmanlıklar oluşabilir. Ancak eğer kendinize ve kontrol mekanizmanıza güveniyorsanız patronlarınızla, aile üyelerinizle ya da herhangi biriyle konuşmaya çekindiğiniz, düşüncelerinizi ifade etmekte zorlandığınız konular varsa bu hafta bu konularla ilgili konuşmaya hazır olacaksınız.

Güneş ile Satürn üçgeni aslında genel anlamda hayatımıza ikilemleri getirecek diyebiliriz. Bir yandan yorgunluklar ve büyük başarılar, diğer yanda büyük cesaret örnekleri ve çekingen tavırlar. İki kutbun ucunda bir o yana bir bu yana sürüklenebiliriz. Eğer buna engel olmak istiyorsak bunun için hem mantığımızı hem de kalbimizi dinlemeliyiz.