Balık Burcunda Dolunay

6 Eylül Çarşamba gecesi Balık burcunda 13 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek ve hayatımızı yoğun biçimde etkisi altına alacak. Peki Balık burcuna Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

6 Eylül gecesi gerçekleşecek olan Dolunay’ın hayalleri ve gerçek ile bağların kopmasını temsil ettiğini söylemekte yarar var. Hayaller her ne kadar gerçeğe veya başarıya giden yolun yarısı olsa da gerçeklik dışı hayallere kapılmak ya da hayal dünyasında yaşamak tam tersi etki yapabilecek bir durum. Hayaller ile gerçeklik arasındaki çizginin inceleceği önümüzdeki günlerde bu konuda dikkatli olmamızda yarar var.

Balık burcunda Dolunay bizi ya çok hızlı bir şekilde ilerlemeye başlatacak ya da tam tersi ilerlediğimizi zannederken aslında yerimizde saydığımızı fark etmemize neden olacak. Bu yüzden bu hafta yapacağımız seçimler, düşüne biçimimiz hatta duygularımızı ele alış şeklimiz çok önemli olacak. Alacağımız kararların bizi yanlış yöne saptırmadığından da emin olmamız gerekiyor.

Dolunay’ın etkili olduğu süreçte sonuç odaklı yaşayamaya başlayacağız. Atacağımız adımları bile unutup bazen kendimizi sonucu düşünürken bulabiliriz. Bu tür durumlarda kendimizi zorlamalı ve ilerlemeye devam etmeliyiz. Sınayıcı günlere de hazır olmalısınız. Hayallerinizi düşünürken yoldan çıkmamak için yapmanız gereken tek şey rotanızı ya da pusulanızı sık sık kontrol etmek olacak.

Balık burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerinden bir diğeri de sonsuz yaratıcılık enerjisi ve romantizm olacak. Bu yaratıcılık enerjisi üretim için kullanıldığında olumlu sürprizlerle karşılaşmamızı sağlayacak. Hiç beklenmedik iş fırsatlarına da hazır olmalısınız. Ayrıca romantizmin artacağı bu günlerde havada yoğun biçimde aşk kokusu olacak diyebiliriz. Partnerinizi mutlu etmenin türlü türlü yollarını bulacağınız bu dönemde partneri olmayan burçların da aşık olma ihtimali yüksek. Platonik aşklar da artacak bu konuda dikkatli olmakta yarar var.

Bu dönemde hayal kırıklıkları yaşamamak için yere sağlam basmalısınız. Acı gerçekler karşısında kırılgan hissetmeniz ve gerçekleri kabullenmek yerine bir hayale sığınmak istemeniz mümkün. Ne kadar cezbedici olsa da bundan kaçınmanız gerekiyor. Bu hafta kolay yolu değil de zor yolu seçenler kazanacak, unutmayın. Kolay yol her zaman en kısa yol değildir, bu hafta kolay yollar sizi uzak diyarlara çıkartacak.

Balık burcunda Dolunay önümüzdeki günlerde uzunca bir süre bizi etkilemeye devam edecek. Bu süre içinde abartılı senaryolar üretmekten kaçının, gerçekten kopmayın ve amaçlarınıza odaklanın. Balık burcunun size sağlayacağı yaratıcı enerjisi sayesinde çok verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Dolunay’ın etkisi ile uykusuzluk çekerseniz biraz daha fazla spor ya da yürüyüş yapmaya özen göstermeniz de yarar var.

Bu hafta hayalinize ne kadar sıkı sarıldığınız ve bu hayal için doğru adımları atıp atmadığınız kaderinizin yönünü değiştirecek. Kendinizi kontrol etmeyi başarırsanız kaderinizi istediğiniz her şeyi elde edebilecek şekilde değiştirebilirsiniz.