Mars Başak Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Mars Başak burcuna geçiş yapacak ve Başak burcu dönemiyle hayatımıza giren Başak enerjisini güçlendirecek. Peki, Mars’ın Başak burcuna geçişi ile hayatımızda neler değişecek?

Kısa süre önce Başak dönemine geçiş yaptığımız söylemiştik. Bu dönemin içerisinde tüm büyük gezegenler sırayla Başak burcuna geçiş yapacak ve Başak burcunun üzerimizdeki etkisi giderek yoğunlaşacak. Bu sürecin getirilerinden biri olarak bu hafta sonunda Mars da Başak burcuna geçiş yapıyor ve üzerimizdeki Başak enerjisi dalga dalga artıyor.

Mars’ın Başak burcunda ilerlemeye başlaması ile birlikte mükemmeliyet arayışımızın da yoğunlaşacağını söylemek mümkün. Bu süreçte her konuda ince bir çizgi üzerinde yürüyeceğiz. Bazen takıntılı bazense verimli olarak ilerleyeceğimiz bu günlerde kusursuzluğu takıntı haline getirmemeye çalışmamızda yarar var çünkü sınırı aşmak olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Mars’ın etkisi ile bu dönemde daha düzenli, organize ve pratik olacağız. Sorunları kolayca aşmamız ve ileriye dönük çaba harcamaya başlamamız olası. Bu durum Başak döneminin genel olumlu özelliklerinden biri olduğundan genel anlamda Başak dönemi içerisinde krizlere getirilecek çözümlerin ilerideki dönemler için de kalıcı olacağını ifade etmek mümkün. Yalnızca kriz anlarında paniğe kapılmayın ve bu durumu aleyhinize çevirmeyin yeter.

Önümüzdeki günlerde “hizmet” sektöründe ve “özel” sektörde çalışanlar için oldukça başarılı bir süreç başlayacak. Mars’ın Başak burcuna geçişi yararlı olmak, üretmek ve bir işe yaramak isteyen herkes için beklenmedik güzel sürprizleri de beraberinde getirecek. Hepimiz bu süreçte kendimizi biraz da disiplinli, çalışkan ve idealist hissedebiliriz. Bu da hedeflerimize odaklanmamızı kolaylaştıracak.

Mars’ın Başak döneminde ilerlemeye devam edeceği zaman diliminde öfke ve nefret gibi kötü duyguların içimizde barınması zorlaşacak. Bu tür duygularla işi olmayan Başak burcu enerjisi kötü duygulardan kolayca arınmamıza ve bizi iyiye güzele teşvik edecek olumlu enerjilere yönelmemize yardımcı olacak. Hatalara kolayca çözümler üretecek, boşa para harcamayacak ve zamanımızı çok daha verimli bir şekilde yönetebileceğiz.

Bu dönemde kendinizi yaptığınız ufacık bir hata için fazla hırpalamamaya çalışın. Başak burcu bu konuda sizi zorlayabilir ve dikkatinizi dağıtabilir. Bu konuda dikkatli olun yeter, gerisini Başak burcuna geçen Mars sizin için halledecektir.

Bu hafta her konuda daha iyiye odaklanacağımız için hayatımızda küçük değişiklikler ve düzenlemeler yapmamız da olası. Ev eşyalarının yerini değiştirmek, yeni eşyalar almak, el işine yönelmek ve elimizdeki her şeyi güzelleştirmek bu dönemin gündem maddeleri arasında. Mars’ın enerjisini hafife almayın ve Başak burcunun sizi götürmek istediği doğru yoldan şaşmayın. Hayatınızda oluşacak mucizevi değişiklikler sizi çok şaşırtacak.