Başak Burcunda Dolunay

1 Mart akşamı Başak burcunda 11 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Başak burcunda Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle bu Başak burcunda Dolunay’ın Balık döneminde gerçekleştiğini unutmamak gerekiyor. Balık dönemi her ne kadar kaçış, hayaller ve düşünce evrenini temsil ediyor olsa da Başak burcunda Dolunay bizi bu hayallerden uyandırmaya ve gerçeğe döndürmeye geliyor.

Başak burcunda Dolunay ile birlikte Mart ayına gerçekçi ve mantık penceresinden bir başlangıç yapıyoruz. Korkular, endişeler, tabu olan konular ve kısacası Balık döneminde hayallere dalıp kaçmayı başardığımız her türlü sorun bu süreçte bir anda karşımıza çıkabilir. Buna hazırlıklı olmamız çok önemli çünkü sendeleyebiliriz.

Başak Dolunay’ı ile pratik, mantıklı ve analitik bir sürece gireceğiz. Her şeyin uyum içinde olmasını isteyen Başak enerjisi bizi detaylarla boğuşmaya ve mükemmeli aramaya zorlayacak. Bunu sıkıcı bir süreç olarak görebilirsiniz ama uzun süredir aradığınız çalışma disiplini, motivasyonu ve tabi ki sonuçta başarıyı da elde edeceksiniz.

Bu dönemde aşk konusu da bir mesele haline gelebilir. Aşk ve sevgi konularında bir yandan Balık enerjisinden etkilenip kalbimizi dinlemek isterken artık Başak Dolunay’ı ile bambaşka bir bakış açısına sahip olacağız. Gerçekçi olarak bir ilişkinin bize artı ile eksi yönlerini tartmaya başlayacağız. Yine bu da boş hayallere kapılmamamızı sağlayacak.

Başak Dolunay’ının en büyük özellikleri ilerleme, disiplin, çalışma ve doğruyu bulma çabasıdır. Tüm bunlar bizi kesinlikle her alanda çok daha güçlü kılacak. Analiz yeteneğimiz artarken Balık enerjisinin bize sağladığı keskin sezgiler sayesinde hem eğitim hem de iş dünyasında büyük gelişme kaydetmemiz olası.

Tüm burçlar Başak Dolunay’ı sırasında onur, gurur, ailevi ile manevi değerler ve vatan sevgisi konularında daha hassas olacak, bu yüzden sevdiklerimizle çatışma yaşarsak bu konularda konuşmamaya çalışmalıyız. Bunları yasaklı konular olarak görmemizde de yarar var yoksa dönüşü olmayan bir yola girebiliriz.

Balık döneminde gerçekleşen Başak Dolunay’ı 2018 yılının ilk ‘kariyer ve eğitim’ enerjisi diyebiliriz. Bunu iyi kullanmakta yarar var. Yavaş yavaş ilerleyen ve şimdiye kadar istenen sonuçları vermeyen 2018 yılı artık hızla ve çok daha yoğun bir biçimde devam edecek. İstediklerimizi almak için bizi hazırlayacak.

Başak Dolunay’ı döneminden öğreneceğimiz öyle çok şey var ki bu süreçte yaşayacağımız deneyimler bizi tüm hayatımız boyunca bile etkileyebilir. Başak her zaman yüzü geleceğe dönük ve bilge bir enerji yayar, bunu aklınızdan çıkartmamalısınız. Çünkü kötü alışkanlıkları bırakmak, uyuşuklukları üzerimizden atmak, sorunları görmezden gelmeyi bırakarak istediklerimizi almak için uygun bir zaman varsa işte tam da o zamandayız.

Başak Dolunay’ı ile daha önce dikkatinizden kaçan noktaları da görebileceksiniz. Sevmediğiniz ve hayatınızda olmasını istemediğiniz kişileri hayatınızdan çıkartmak için de uygun zaman. Başak Dolunay’ı belki de geçireceğiniz en eğlenceli anları yaşatmayacak size ama sorumluluklarınızı yerine getirip büyük fırsatlar elde etmenizi hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak.