Dolunay Neptün Karşılaşması

1 Mart’ta gerçekleşen Başak burcunda Dolunay bu hafta sonunda Balık burcundaki Neptün ile karşılaşacak. Peki, Dolunay Neptün karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Dolunay ile Neptün karşılaşmasının Balık ve Başak burçlarında gerçekleştikleri için bir çatışma olarak karşımıza çıkacağını söylemek mümkün. Aslında bir başka deyişle hayaller ve gerçekler çatışacak. Çünkü Neptün bizi hayal alemlerine davet ederken Dolunay ise gerçeklerle yüzleştirecek.

Bu hafta sonunda gerçekleşecek olan Dolunay Neptün karşılaşması bir yandan ikilemlerle dolu bir süreci de beraberinde getirecek. Hayatın her türlü alanında kararsızlıkların odak noktası olacağını söylemek mümkün. Ancak bir yandan bu süreç iyileştirici de olacak.

Bu dönemde yüzleşmemiz gerekenlerle yüzleşecek hayallerimizi gerçeğe taşımak için asıl gerekenlerin de ne olduğunu anlayacağız. Uzun süredir başka başka konularla meşgul ettiğimiz zihnimizde somut durumlar yerini alacak. Daha çok analiz yapacak ve düşüneceğiz de diyebiliriz.

Bu karşılaşma çözüm bulunamayan konular, kemikleşmiş problemler, rahatsız edici olaylar ve yasaklıların çözülmesi bir sonuca kavuşması için birebir. Bu anlamda bizi kafa karışıklıklarına sürüklüyormuş gibi görünecek olan bu karşılaşmanın sonunda hiç olmadığı kadar net bir zihinle uyanacağız.

Bir bakıma rüyadan uyanma olarak da tabir edilebilecek bu karşılaşmada hayallerin gerçekleştirilmesi için adım adım ilerlerken bir yandan da daha iyimser olacağız. Dolunay ve Neptün ya da Başak ve Balık enerjilerinin çatışmasının sonucunda doğru yolu bulacağız da diyebiliriz. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu görmeye kendinizi hazırlayın.

Bu süreçte yara almak istemiyorsanız gördüklerinize gözlerinizi kapatmayın. Tam tersi gözlerinizi açın ki yolunuzu görün ve çok daha mutlu bir şekilde ilerleyin. Dolunay ile Neptün’ün karşılaşması size yol açacak ve yolunuzu aydınlatacak. Bu yüzden bu karşılaşma 2018 yılının daha başında gerçekleştiği için oldukça şanslıyız.

Hayatı ile ilgili önemli karar alacaklar, girişimleri için adım atmaya hazırlananlar ya da hayatını tamamen değiştirmeyi düşünenler için çok uygun bir zaman dilimine girmiş bulunmaktayız. Kimseyi kırmamaya, ailenize sert çıkmamaya ve var olan güzel ilişkilerinize zarar vermemeyi başarırsanız bu sürecin sonunda sizi bir dönüşüm de bekliyor diyebiliriz.

Başak enerjisini mantık gerektiren işlerinizde kullanmalı ve Balık enerjisini ise isteklerinizi elde ederken değerlendirmelisiniz. Bu sayede hem duygularınız hem de düşüncelerinizin ortak noktada buluştuğunu görmeniz mümkün olacaktır.