Başak Burcunda Dolunay

12 Mart Pazar günü Başak burcunda 22 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki bu Dolunay’ın hayatımıza ne tür etkileri olacak?

 

Öncelikle Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın yaraları sarma ve iyileştirme etkisi olan oldukça benzersiz bir gezegensel olduğunu söyleyebiliriz. Başak burcundaki Dolunay çözümleri, gelişimi ve ilerlemeyi simgeliyor.

 

Başak burcundaki Dolunay’ın hayatımızı etkisi altına alması ile birlikte bir türlü çözüm bulamadığımız sorunların artık kendiliğinden çözüleceğini söyleyebiliriz. Ayrıca düğüm haline gelen olaylar da çözülüyor ve sonuca bağlanıyor. Her türlü yarım kalan iş tamamlanıyor. Bu dönemde yarım kalan işlerinizin çözümü ile meşgul olacağınız için sorumluluklarınızı arttırmamanızda yarar olacak. Günlük hayatınızda da mecbur olmadıkça yoğunluğa izin vermemelisiniz. Bu dönemde bırakın zihniniz sadece yarım kalanların tamamlanmasına yoğunlaşsın ki kısa süre sonra yeni bir döneme başlayabilin.

 

Dolunay Başak burcunda gerçekleştiği için tüm çözümlerin mükemmel ve kesin olması gerektiğini söylemek de mümkün. Artık sorunların çözüleceğini duymak her ne kadar içimizi rahatlatsa da Dolunay’ın Başak burcunda olduğunu unutmayın, yani bu çözümler o kadar da kolay olmayacak. Başak burcunun etkisiyle ayrıca bu dönemde uğraştığınız her konuda standartlarınız yüksek olacak ve sonuçlar ile çözümler yoğun analizlerin sonrasında ortaya çıkacak.

 

Başak burcunda gerçekleşen Dolunay’ın en büyük etkilerinden bir diğeri de aklımızdaki şüphelerin artması olacak. Yarım kalan işler çözülürken ve hayatımızda bir anda tertemiz bir sayfa açılmış gibi görünse de aklımızdaki şüphelerin artması ile içimiz bir türlü rahat etmeyebilir. Ne yazık ki endişeler de Dolunay’ın etkisi ile artıyor, diyebiliriz.

Bu dönemde size hiçbir şey yeterli olmayacak. Hep daha fazlasını isteyecek ve sonuçlarla ilgili şüphe duymaya devam edeceksiniz. Hoşgörünüz ve anlayışınız da azalacak. Mükemmeliyetçilik hissinin artması ile bu dönemde soğuk terler dökebilirsiniz.

 

Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın sorunları çözerken ve yaraları sararken aklımızdaki soru işaretlerini arttırması bakımından iki yüzlü bir etki yaratacağını söylemek hiç de yanlış olmaz. Bir yandan hayatımızın düzene girdiğini düşünüp sevinen tarafımız diğer yanda ise şüpheleri, soru işaretlerini arttıran, hiçbir şeyden memnun olmayan diğer tarafımız olacak. Bu Dolunay’da sorunların çözülüp yaraların sarılacağından şüphe etmemeye çalışmalısınız. Yapabileceğiniz en iyi şey Dolunay dönemini sorunsuz atlatabilmek için biraz sakinleşmeye çalışmak olacaktır. Dolunay dönemlerinde yoğun gezegensel enerjilerin yarattığı baskıyı azaltabilmek için hayatı biraz ağırdan almakta fayda vardır. Bu dönemde kendinize haksızlık etmemek için gereken maksimum çabayı göstermeye çalışmalısınız!