Güneş – Jüpiter Karşılaşması

Bu hafta Balık burcundaki Güneş ile Terazi burcunda geri hareket eden Jüpiter arasında 21 derecelik bir karşılaşma olacak. Peki Jüpiter ile Güneş’in karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Güneş ile Jüpiter’in Balık ve Terazi burçlarında karşılaşması nadiren gerçekleşen en olumlu karşılaşmalardan biri olacak diyebiliriz. Her ne kadar Jüpiter geri hareket ediyor olsa da Güneş’in Balık burcunda olması Jüpiter’in geri hareketinin yaratacağı olumsuzlukları baskılayacak ve bu sayede oldukça parlak haftalardan birini yaşayacağız.

Balık burcundaki Güneş ile Terazi burcunda geri hareket eden Jüpiter’in karşılaşması iyimserlik algımızı güçlendirecek ve beklentilerimizin de bu anlamda değişmesine neden olacak diyebiliriz. Bu hafta yeni projelere başlamak ya da elinizdeki projeleri tamamlamak için de oldukça uygun. Aslında bu haftanın pek çok alanda çalışmalar için çok uygun olduğunu söylemek mümkün. Güneş Jüpiter karşılaşmasının nadir olmasının nedenlerinden biri de bu. Bu karşılaşmanın olumlu enerjisi öyle yüksek ki herkese mutluluk vaat eden bir zaman diliminin oluşmasına neden oluyor.

Güneş Jüpiter karşılaşmasının ne kadar parlak ve olumlu bir karşılaşma olduğunu belirttik. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi Jüpiter geri hareket ediyor. Evet, Güneş’in parlak enerjisini bu olumsuz durumu baskılıyor ama yine de Jüpiter’in geri hareketinin olumsuz etkilerini tamamen yok saymamız mümkün değil. Jüpiter’in Terazi burcunda geri hareketi sonucu kaş yapalım derken göz çıkartabiliriz. Bu da her şeyi abartabileceğimiz anlamına geliyor.
Bu hafta sınırları belirlemek pek de mümkün olmayacak. Projeleri tamamlamaya çalışırken sağlığımızın bozulması, belli konuları fazla zorladığımız için olumsuz sonuçlar almamız ya da risklerin farkına varmadan fırsatlara balıklama dalmamız Güneş Jüpiter karşılaşmasının yegane olumsuz etkileri olacak, unutmayın.

Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirebilmek ve böylesine güçlü bir olumlu enerjiden yararlanabilmek için kesinlikle sınırlarımızı da iyi bilmemiz gerekli. Yapacağınız işin miktarını belirlemeyi unutmayın. Fiziksel kapasitenizin farkına varın ve kesinlikle nerede duracağınızı bilin, asıl hedefinizden şaşmayın. Eğer bu dönemde bir anda kafanızın karıştığını hissedecek olursanız bir adım geri çekilin ve kendinize uzaktan bakmaya çalışın.

Bu hafta siz bir şey yapmasanız bile ilerlediğinizi hissedeceksiniz. Tek yapmanız gereken biraz daha fazla çabalamak ve olumlu enerjinin keyfine varmak. Fazla zorlamanıza gerek yok. Yoksa sınırı aşabilirsiniz, unutmayın.