Bayram’da Burçları Neler Bekliyor

Yoğun gezegensel enerjilerin etkisi altında geçirdiğimiz günlerin ardından Kurban Bayramı geldi çattı. Peki, bu bayram tatilinde burçları neler bekliyor?

 

Koç: Bayramı güzel bir tatil yaparak geçirecek, hem yorgunluğunuzu atacak hem de bol bol anı biriktireceksiniz. Yapacağınız tatilin oldukça keyifli olacağını söyleyebiliriz. Hiçbir masraftan kaçınmayacak, sadece güzel ve kusursuz bir tatil yapmaya odaklanacaksınız. Tadını çıkartın.

 

Boğa: Bu hafta geleneksellikten uzaklaşacaksınız! Normalde bayramlarınızı evde veya akraba ziyaretleri yaparak geçirirken, bu bayram bir farklılık yapmak isteyeceksiniz ve bir tatile çıkmayı düşüneceksiniz. Yolculuğunuzu daha önceden planlamadığınız için doğaçlama olacak.

 

İkizler: Bayram haftanız biraz hareketli geçecek! Yoğun bir koşuşturmanın içinde bulacaksınız kendinizi. Bol bol misafir ağırlayacak, büyükleri ziyaret edeceksiniz. Dopdolu bir hafta sizi bekliyor! Sevdiklerinizle güzel günler geçireceksiniz ve bunun mutluluğunu yaşayacaksınız.

 

Yengeç: Bayramda keyfiniz yerinde olacak! Bayram heyecanının coşkusuna kapılacaksınız ve fazlasıyla enerjik bir hafta geçireceksiniz. Bir oraya, bir buraya ziyaretler yapacak, bol bol gezeceksiniz. Arkadaşlarınızdan ziyade, aile büyükleriyle daha fazla zaman geçireceksiniz.

 

Aslan: Bayram tatilini çok önceden planlayacaksınız. Sadece dinlenmek istediğiniz bir tatil hayal edeceksiniz. Tatiliniz çok güzel geçecek olsa da dinlenme açısından tam umduğunuz gibi olmayabilir.  Ama olumlu olmalısınız her şeye rağmen mutlu bir bayram tatili sizi bekliyor!

 

Başak: Bayram tatilinizi nasıl geçireceğinizi henüz planlamamış olabilirsiniz. Yalnız, elinizi kıpırdatmak istemeyeceğiniz, keyifli bir tatil planlayabilirsiniz ve bu tatilde sadece dinlenmek isteyebilirsiniz. Uzun süredir kendinizi yorgun hissediyordunuz, bayramı iyi değerlendirin.

 

Terazi: Bayramı oldukça keyifli ve enerjik geçireceksiniz. Bol bol gezecek, eğlenecek ve yeni yerler keşfedeceksiniz. Gezilerinize arkadaşlarınız da eşlik edebilir ve gayet güzel anılar biriktirebilirsiniz. Hiç para hesabı yapmadan harcayacaksınız ancak biraz dikkat etmelisiniz.

 

Akrep:  Kurban bayramını evde geçirmek isteyeceksiniz ve evde keyifli bir hafta yaşayacaksınız. Yalnız, bayram boyunca çevrenizdeki herkesi memnun etmeye çalışırken, kendi isteklerinizi göz ardı edebilirsiniz. Çevrenizdekileri mutlu edin ama kendi isteklerinizi de ihmâl etmeyin.

 

Yay: Klasik bir bayram havası yaşayacak, akraba ziyaretleri yapacaksınız. Aileniz veya sevdiklerinizin ailesi sizi ziyarete gelebilir. Misafirler kalabalık olacağından hizmet etmekte biraz zorlanabilirsiniz. Birilerinden yardım almalı ve kendinizi o kadar fazla yormamalısınız.

 

Oğlak: Bayram için özel bir plan yapmayacaksınız. Ailenizin veya sevdiklerinizin planlarına uyacaksınız ve gayet keyifli bir bayram haftası geçireceksiniz. Bayramın ilk günlerinde aileniz ile yemeğe gidebilir, orada diğer akrabalar ile karşılaşabilir ve uzun sohbetler edebilirsiniz.

 

Kova: Bayramı gerçek bir bayram havasında geçireceksiniz! Harika bir bayram haftası sizi bekliyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar organize edeceksiniz. Bayramın tüm planını siz yapacaksınız ve çevrenizdekiler size uyum sağlayacak. Şahane bir bayram tatili yaşayacaksınız.

 

Balık: Geleneksel bayram tadını hissetmeyi sevenlerdensiniz! Sizin için bu bayramın da öyle geçeceğini söyleyebiliriz. Geleneksel değerler yaşatılacak, büyük ve keyifli aile sofraları kurulacak, büyüklerin elleri öpülecek… Anlayacağınız, tam bir bayram klasiği yaşanacak!