Vesta Ceres Karesi

Bu hafta içinde Yay burcundaki Vesta asteroidi ile Başak burcundaki Ceres asteroidi arasında 24 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, Vesta – Ceres karesi burçları nasıl etkileyecek?

26 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Balık burcundaki Dolunay öncesinde tüm hayatımızı Vesta ile Ceres arasında oluşan kare açı belirleyecek, diyebiliriz. Dolunay sürecinde oluşacak ani değişikliklere bir anlamda da Vesta – Ceres karesi ile hazırlanacağız.

Vesta ile Ceres arasındaki kare açı tüm burçların hayatında bir takım küçük değişiklikler olmasına neden olacak. Beklenmedik gelişmelerin ortaya çıkması ile kendinizi kısa süreli bir kaosun içinde bulmanız da olası. Dolunay öncesi önümüzdeki üç günlük süreçte hiç olmadığınız kadar sakin ve soğukkanlı olmanızda yarar olacaktır, bunu unutmayın.

Önümüzdeki günlerde boş zamanlarınızda sık sık geçmişi düşünüp hüzünlenebilir ve gelecekte ne yapmanız gerektiği ile ilgili de düşünebilirsiniz. Tüm bunların kafanızı karıştırmasına izin vermek yerine hedeflerinize ve hayallerinize odaklanmalısınız. Aynı zamanda da iyimser olmaya özen göstermelisiniz.

Dolunay enerjisi öncesinde tüm burçlar her zaman değişim ve dönüşüme hazırlanmaya başlar, kendilerini daha üzgün hissedebilirler. Vesta – Ceres karesi aslında bir anlamda sizi bu hislere hazırlayacak ve çok daha güçlü olmanız için size yardımcı olmaya çalışacak. Yay ve Başak burçlarının enerjisi ile size özgüven aşılayacak.

Vesta – Ceres karesi tüm burçların çatışma halinde olduğu konular ve kişilerle barış imzalamasına da yardımcı olacak. İdealleri ile gerçek hayatları örtüşmeyen ve kendileriyle çatışan burçlar artık biraz sakinleşecek. Hedeflerini gerçekleştirmek için kendilerine çok yüklenen ve kendilerini beğenmeyen burçlar biraz daha iyi hissedecek.

Aynı zamanda Başak ve Yay burçlarının etkisi ile dargın olan aile üyeleri, yakın arkadaşlar ve hatta partnerler barışacak da diyebiliriz. Bu süreçte gezegensel enerjilerin etkisiyle tutkunuz artacak ve inandığınız, gerçekleştirmek istediğiniz şeyler için çok daha fazla uğraşmaya başlayacaksınız. Buradan önemli olan kendinize çok daha fazla inanmanız.

Vesta ile Ceres asteroitlerinin arasında oluşan 24 derecelik bu kare açının oldukça etkili gezegensel karşılaşmalardan birine neden olduğunu unutmayın. Normalde çok nadiren karşı karşıya gelen asteroitler bu dönemde bir kare açı oluşturacak ve tüm burçların Dolunay öncesinde kendi hayatlarını rayına oturtmalarına yardımcı olacak. Bunu mutlaka çok iyi değerlendirmelisiniz.