Boğa Burcunda Dolunay

Bu gece Boğa burcunda 1 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay hayatımızda neleri değiştirecek?

Bu gece gerçekleşecek Dolunay oldukça etkili gezegensel olaylardan biri. Çünkü bu Dolunay anında aynı zamanda Ay ve Uranüs 60 derecelik açıyla karşı karşıya geliyor. Ayrıca Güneş geri harekete başlayarak işleri değiştiriyor.

Boğa burcunda Dolunay nedeniyle duygularımızı kontrol etmekte güçlük çekebilir, zaten sallantılı bir zeminde olan işlerimizin iyice sarpa sardığına şahit olabiliriz. Ayağımızı sağlam basmakta yarar var. Maddi konularda risk almaktan kaçınmalı, gereksiz harcamalar yapmamalıyız.

Bu dönemde ilişkilerle ilgili yüzleşmeler söz konusu olabilir. Geçmişle ilgili konular tekrar gelip bizi bulabilir. Sırlarımız aniden ortaya dökülebilir ve bizi zor durumlarda bırakabilir. Dikkatli olmamızda yarar var. Finans, ilişkiler ve sağlık konularında çok dikkatli hareket etmemizde yarar var. Boğa burcunda Dolunay tüm burçların hayatını değiştirmeye geliyor diyebiliriz.

Bu Dolunay sürecinde yaşadığımız olayların ve karşılaştığımız insanların bizi özgürleştiren bir tarafı olacak. Örneğin aile içinde kopan bir fırtına evden ayrılma zamanınız geldiğine ve bu şekilde özgürlüğünüzü kazanmanız gerektiğine işaret edebilir. Yaşadığınız ekonomik krizde aslında sahip olduğunuz pek çok konforun ayağınıza nasıl da pranga olduğunu görerek hayatınızı değiştirebilirsiniz.

Dolunay nedeniyle aniden doğup büyüdüğünüz yere yaptığınız bir seyahat geçmişinizi iyileştirmenizi böylece özgürleşmenizi sağlayabilir. Belki konuşamadıklarınızı dile getirerek özgürleşirsiniz. Kısacası Boğa burcunda Dolunay hayatımızda neden olacağı bir sürü zorluğun yanı sıra yaşadığımız deneyimlerle olgunlaşmamızı ve özgürlüğümüze kavuşmamızı da sağlayacak. Bu bakımdan bir dönüm noktası anındayız diyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde duygularınız daha hızlı harekete geçebilir, mantığınızı unutmayın. İlişkinizde soğuk rüzgârlar esiyorsa şayet koşulları zorlamamalısınız, sonu ayrılıkla bitebilir. Diğer yandan gönüllerin bir olduğu samimi ve gerçek ilişkilere bir şans daha verilebilir. İkili ilişkiler konusunda karar verme zamanı geldi de diyebiliriz. Artık alınacak hiçbir kararı erteleyemeyeceksiniz.

Bu hafta  hayata dair kendinize bile itiraf edemediğiniz düşünceler ve gerçekler artık netlik kazanabilir; sonunda hep isteyip cesaret edemediğiniz çok önemli kararlar alabilirsiniz. Daha fazla sorgulayıcı olacağınızdan samimiyetine inanmadığınız kişiler gözünüzde değersizleşebilir. Riskli yatırım ve müsriflikten kesinlikle kaçınmalısınız.

Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay genel anlamda oldukça yoğun ve telaşeli bir süreci temsil ediyor bunu unutmayın. Farklı konularda alınacak kararlar hayatımızın bundan sonraki günlerini etkileyecek. Biraz daha sakin olmaya çalışmalı ve ne olursa olsun farkındalığınızı kaybetmeden yaşamaya devam etmelisiniz. Bu sürecin ardından her şey değişecek!