Boğa Dönemi Başladı

Bu hafta sonunda Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ile birlikte Boğa Dönemi başladı. Peki, Boğa dönem bize neler getirecek?

Boğa döneminin başlaması ile tüm burçların hayata karşı biraz daha motive, enerjik ve güçlü hissedeceğini söylemek mümkün. Daha azimli ve kararlı olacak, hedefleriniz için hiç yılmadan çabalayacaksınız. Artık olgunlaşma zamanı ama bu olgunlaşma belki de sandığınızdan daha yavaş olacak, sabırlı olmalısınız.

Boğa döneminin başlaması ile hayatımızdaki Boğa enerjisi maksimum seviyeye çıkıyor da diyebiliriz. Boğa oldukça güçlü burçlardan biri olduğu için kötü alışkanlıklarınızı, korkularınızı ve takıntılarınızı önümüzdeki günlerde aşabilirsiniz. Her türlü sorunu aşmak için gereken gücü içinde bulacaksınız.

Bu süreçte konu ne olursa olsun başarılı olmak ve hayatta kalmak için çalışacaksınız. Peki bu başarılı olma sürecinde ahlaki ve etik değerlerden vazgeçecek misiniz? Hedefleriniz için neleri feda etmeye hazırsınız? Hayatınızda neleri gözden çıkartabilirsiniz? Boğa döneminde bu sorular sürekli aklınızdan geçecek.

Boğa dönemi tüm burçlar için hayatlarıyla ilgili sorular sorma ve yüzleşme zamanı olacak. Zorlukları aşmak için gereken her şeyi yapacaksınız ancak bu sürede hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınızın kötüye gitmemesi için daha fazla uğraşmalısınız. Bu günlerde rutinlerinizi takip etmek ve bazı sevdiğiniz etkinliklere devam etmek isteyebilirsiniz.

Boğa dönemi oldukça yoğun bir şekilde başladı ve tüm burçlar boğa enerjisinin etkisine girdi. Bu enerji aynı anda hem her şeyin yoluna girdiğini hem de dağılmaya başladığını hissettirecek. Bu süreçte tek sabit etken siz olacaksınız. Etrafınızdaki her şey değişecek ve sizi de değiştirecek. Ancak sonunda hak ettiklerinizi elde edeceğinizi unutmamalısınız.

Önümüzdeki günlerde hem hisleriniz hem de düşünceleriniz biraz daha netleşecek. Her zaman daha verimli ve üretken olmak isteyecek, çalıştıkça motive olacaksınız. Sınırlarınızı çizecek ve bazı kişileri kendinizden biraz daha uzak tutmak isteyeceksiniz. Ancak etrafınıza ördüğünüz duvarların arasında sıkışıp kalmamaya özen gösterin. Buradaki dengeyi iyi kurmanız çok önemli.

Boğa döneminde hayatta kalın ve ilerleyin… İçgüdüleriniz, sezgileriniz ve altıncı hissiniz hiç olmadığı kadar artacak. Kalbinizin sesi Boğa döneminde size sıklıkla doğruyu söyleyecek. Oldukça uzun bir süre devam edecek olan Boğa dönemi tüm burçların hayatlarını kolaylaştıracak, onları fazla düşünmeden güvende, mutlu ve başarılı olmaları için yönlendirecek. Boğanın gücünü hissedin ve istediklerinizi elde edin…