Terazi Burcunda Dolunay

Bu hafta sonunda Terazi burcunda 29 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Terazi burcunda Dolunay bize neler getirecek?

Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay genel anlamda geçmişte canımızı sıkan, bizi düşündüren veya ikilemde bırakan konuları öncelikle şimdiki zamana sonrasında ise geleceğe taşıyacak. Bu nedenle bu süreçte çok daha atik olmalı, geçmişte yaptığınız hataları tekrarlamamak, onlardan ders alıp hayatınıza devam etmek için çaba harcamalısınız.

Bu Dolunay sürecinde yoğun şekilde hissedilecek olan Terazi enerjisi de yine bizi geleceğe taşıyacak olan adımların atılmasına ön ayak olacak. Yani bu günlerde yaptığınız her şey siz farkında olmasanız bile dalga dalga geleceğinizi etkileyecek.

Terazi burcunda Dolunay’ın burçlara teker teker etkilerine bakacak olursak:

 

Koç: Dolunay, Koç Burcu’nun ikinci evinde gerçekleşiyor; Koçlar Dolunay’ın etkilerini fazlasıyla yaşayacak. Dolunay’ın ardından Koçlar hayallerini gerçekleştirmek için içlerinde müthiş bir tutku hissedecekler.

 

Boğa: Dolunay sekizinci evlerinde gerçekleşen Boğa Burçları arınma dönemine girecekler. Hoşlanmadıkları tüm insanlardan kurtulacak ve kendilerine zevk veren keyifli aktivitelere yönelecekler.

 

İkizler: Dolunay, İkizler Burcunun on ikinci evinde gerçekleşiyor. Dolunay’ın ardından İkizler insan ilişkilerinde müthiş bir artış yaşayacak. Dolunay’ın yarattığı yoğun sohbetlerin yorgunluğunu atmak için rahatlamaya ihtiyacınız olacak.

 

Yengeç: Dolunay on birinci evinde gerçekleşen Yengeç Burçları sosyalleşecekler. Dolunay’ın ardından arkadaş toplantıları gündemde olacak. Bu dönemi aklı başında kişilerle geçirirseniz, bu kişilerden ilham almanız da olasıdır.

 

Aslan: Dolunay onuncu evinde gerçekleşen Aslan Burçlarının kariyerleri etkilenecek. Emeklerinin karşılığını alacaklar. Dolunay’ın ardından kariyer planlarınızı ikinci bir aşamaya taşımanız olası.

 

Başak: Dolunay dokuzuncu evlerinde gerçekleşen Başak Burçlarının maceracı ruhları öne çıkacak. Dolunay’ın ardından yeni bir eğitim programına başlamaları ya da hep istedikleri seyahate çıkmaları olası. Gerçeklerden uzaklaşıp hayallere fazla kapılmamalısınız.

 

Terazi: Dolunay, Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Teraziler, Dolunay’ın etkisini en fazla hisseden burç olacak. Dolunay’ın ardından Teraziler içlerindeki duyguları bastırmakta güçlük çekecek, içlerinden ne gelirse söyleyecekler.

 

Akrep: Dolunay yedinci evlerinde gerçekleşen Akrep Burçları yoldaşlar arayabilir. Her şeyi tek başlarına yapamayacaklarını anlayan Akrepler Dolunay’ın ardından karşılarına çıkan ilk zorlukta etraflarındaki kişilerden yardım isteyecekler.

 

Yay: Dolunay yedinci evlerinde gerçekleşen Yay Burçları Dolunay’ın ardından kendi hayatlarını gözden geçirecekler. Ve kendilerine vakit ayırmak isteyecekler. Sağlık yemekler yemek ve spor yapmak size iyi gelebilir.

 

Oğlak: Dolunay Oğlak Burçlarının beşinci evinde gerçekleşiyor. Oğlaklar her ne kadar birer iş kolik olsalar da hayatlarında eğlence arayışına girecekler. Doğaçlama davranmak istedikleri için eğlenceyi fazla kaçırıp ertesi güne yorgun bir başlangıç yapmaları mümkün.

 

Kova: Dolunay Kova Burçlarının dördüncü evinde gerçekleşiyor. Kovalar bu dönemde ailelerine vakit ayırmak, evde daha fazla vakit geçirmek isteyecekler. Dolunay Kovalar için huzur arayışı anlamına gelebilir.

 

Balık: Dolunay Balık Burcunun üçüncü evinde gerçekleşiyor. Balıklar Dolunay’ın ardından arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyecek, içlerini dökmeye meyilli olacaklar. Bu dönemde gizli kalmış sırlarınızı bile paylaşmak isteyebilirsiniz ama dikkatli olmalısınız.

 

Bu Dolunay döneminde aslında attığınız her adım gelecekte sizi etkileyecek eğer bunu unutmaz ve ona göre davranırsanız her türlü isteğinize erişme fırsatını elde edeceksiniz. Düşünecekleriniz veya hissedecekleriniz kalıcı olarak karakterinizin şekillenmesini sağlayacak, sizi değiştirecek.