Burçlar ve Evlilik 1

Koç burcundan biri ile evleneceksiniz hayatınızda birçok şey değişecek demektir. Onun durağan ve sıradan olan şeyleri kesinlikle sevmeyeceğini bilmelisiniz. Bir Koç daima hayatına renk katacak şeylerle meşgul olur. Enerjik yapıları ile birçok şeyi kolaylaştırırlar. Ama onları kesinlikle kıskandıracak hareketlerde bulunmayın. Çünkü bu onların hassas noktalarıdır. Sevdiği insanı fazlası ile kıskanır. Şüpheli davranışlarınız onu tedirgin eder.31-10-16-2

Boğa burcu oldukça sevgi ve aşkı önemser. Onlar hislerini fazlası ile gösteren birini isterler. Bir boğa için maddi rahatlık oldukça önemlidir. Hayatında sıkıntı olsun istemez. Bu sebeple tercihleri pahalı şeylerden yana olacaktır. Oldukça neşeli ve aktif insanlardır. Eşlerini mutlu etmek için çaba gösterirler. Karşıdan bekledikleri şey ise ilgidir. İlgisizlik onları oldukça kırar. Bundan kaçınmalısınız.

İkizler burcu oldukça farklı bir karaktere sahiptir. Onunla gün içerisinde farklı modlara girebilirsiniz. Bir an durgun iken birden neşesi ile sizi şaşırtır. Mantıklı yaklaşımları ile size birçok konuda yardımcı olurlar. Ama bazen yaptıkları eleştiriler sizi kırabilir. Onlar için eksiklikler tamamlanmalı ve her şey bir düzende olmalıdır. Oldukça marjinal fikirler sunarak aslında hayatınıza eğlence katarlar.

Yengeç burcu evlenmek için ideal eş adayıdır. O hem eşine hem de çocuklarına gerekli ilgi ve alakayı gösterir. Yengeç burcu oldukça duygusal bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ilişkide hassas olurlar. Onlara gerçekçi yaklaşmak yerine biraz daha hisleriniz ile yaklaşmalısınız. İlişki için elinden gelen fedakarlığı yapar. Sorumluluk almaktan asla kaçmazlar.

31-10-16-3

Aslan burcu ilişkide söz sahibi olmak ister. Ama karşıdaki kişiyi asla önemsememezlik yapmaz. Oldukça sahiplenici bir yapısı vardır. Sevdiği için yaptığı fedakarlıkların aslında bir önemi yoktur. Karşıdaki kişinin de kendisine bağlı olduğunu bilmek ister. Bazen yaptığı hatalarda ısrarcı davranır. Onun için geri planda olmak hoş bir durum olmaz. Elleri açık insanlardır. Oldukça cömert davranırlar.

Başak burcu fazlası ile titizdir. Evdeki düzeni bozulsun istemez. Bunun için eşine ve çocuklarına dikkat etmeleri söyler. Daima mantıklı hareket eden insanlardır. Onlar için bir karar öncesinde epey bir düşünme gerektirir. Sağlam adımlarla ilerlemek isterler. Hayatta tek gayeleri mükemmeli bulmaktır. Bunun için çok zor beğenirler. Hatta en geç evlenen burçtur.