Burçlar ve Evlilik 2

Terazi burcu ile evleneceksiniz onun düzenli hayatına uyum sağlamanız gerekir. Kendisi oldukça özgürlüğüne düşkündür. Herhangi bir kısıtlama onu memnun etmeyecektir. Ailesine ve eşine önem verir. Karşındaki kişiye oldukça naziktir. Aşık olmadan asla evlenmek istemez.Teraziler bu yüzden evlilik kararını biraz geç alırlar. Mantıklı hareket ederler.31-10-16-3

Akrep burcu düzenli bir ilişki tutturduğu zaman evlilik yolunda ilerler. Karşı taraftan beklediği şey sadece güvendir. Oldukça kıskanç bir yapısı vardır. Eğer güveni sarsılırsa ilişkiyi dahi bitirebilir. Akrep burcu evlendiği zaman oldukça fedakar olur. Evde kendi kurallarına riayet edilmesini ister. Çocuklarını çok iyi bir şekilde yetiştirmeyi amaçlar.

Yay burcu ile evleneceksiniz onun rahat yapısına ayak uydurmak zorundasınız. O daima ilişkide macera ve heyecan arar. Eğer bu durum biterse problemler ortaya çıkar. Kendini hiçbir şeye karşı yıpratmaz. Özgürlüğüne düşkündür. Oldukça ilginç fikirleri ile hayatı renklendirir. Bir eş olarak daima arkanızda olur. Size karşı objektif davranır.

Oğlak burcu oldukça idealist bir burçtur. Evlilik düşüncesi onlar için oldukça sonraki iştir. Onlar ilk önce kariyer basamaklarını birer birer çıkmak isterler. Duygularını belli etmekten kaçınırlar. Onlar için bu bir nevi güçsüzlüktür. Ama aşık oldukları zaman işler değişir. Evlilik onlar için sonsuza kadar sürecek bir birlikteliktir. Evlendiklerinde iyi bir ebeveyn olurlar. Çocuklarının her türlü sorunlarıyla ilgilenirler.

Kova burcu evlilik kararını zor alan bir burçtur. Çünkü endişeleri ve korkuları daima evliliği gölgeler. Sosyal çevresi ve dışa dönük olması da onun düzenli bir ilişkiye başlamasında engeldir. Kova burçları ilk önce izlenimde bulunurlar. Daha sonra ilişkiye başlarlar. Sorumluluklarının farkında olan biridir. Her türlü düşüncenizi dinler. Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır.

31-10-16-2

Balık burcu oldukça hassas ve duygusal bir burçtur. Balık burçları evlilik için ideal bir eş olur. Evlilikte ona bir çocuk gibi ilgi alaka göstermeniz gerekir. İyi bir ebeveyn olurlar. Karşıdaki kişiden sevgi beklerler. Eğer bu sevgi yeteri kadar olmazsa içine kapanırlar. Onların hayal dünyalarında olan güzellikteki evliliği sürekli arzularlar. Bu bazen eşler arasında sorun olabilir.