Burçlara Göre 2017 Yıl Sonu Yol Haritaları

Yıl sonu yaklaşırken hepimizin aklında yeni yılın bize neler getireceği ile ilgili soru işaretleri oluşmaya başlar. Ancak yeni yıla girmeden önce yıl sonunda da yapmamız gerekenler var. İşte, 2017 yıl sonu için burçlara göre izlenebilecek yol haritaları…

 

Koç: Koçların yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey ailelerine daha fazla vakit ayırmak olacak. Ailenize ne kadar çok vakit ayırırsanız o kadar huzurlu hissedeceksiniz. İşlerinizi, koşuşturmanızı bir kenara bırakın ve kendinize boş vakit yaratın.

 

Boğa: Boğaların yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey oturup geçmişle ilgili düşünmek ve bir gelecek planı yapmak olacak. Bu kadar akışına bırakmak yeter. Kafanızın rahat olmasını istiyorsanız oturup kendinize ciddi ve detaylı bir plan hazırlayın.

 

İkizler: İkizlerin yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey sosyal ilişkilerini gözden geçirmek olacak. Arkadaşlarınız ve hayatınıza aldığınız insanlara bu yıl fazla önem verdiniz. Artık bazılarını hayatınızdan çıkartmanız gerekli. Size fazla yük oluyorlar.

 

Yengeç: Yengeçlerin yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey biraz kafa dinlemek olacak. Duygusal olarak çok iniş çıkışlı zamanlar geçirdiniz. Yeni yıl gelmeden önce biraz rahatlamanız ve kendinizi zihinsel olarak yeniliklere hazırlamanız gerekiyor.

 

Aslan: Aslanların yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey ekonomik sorunları çözmek ve önemli kararlar almak olacak. Ekonomik anlamda kaotik süreçlerin içinden geçtiniz ve yılsonunda bu kaosu bitirmeniz gerekiyor. Kararlar almanız gerekecek.

 

Başak: Başakların yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey korkularından ve endişelerinden sıyrılmak olacak. Mükemmeliyetçiliğiniz nedeniyle bu yıl çok büyük endişeler yaşadınız. Stres size hiç iyi gelmiyor. Yeni yıl gelmeden stresinizi atmanız gerekiyor.

 

Terazi: Terazilerin yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey sağlığı ile yakından ilgilenmek olacak. Sağlık sorunları yaşadığınız bu yılın sonunda sağlığınızı ön plana almayı öğrenmeniz gerekiyor. Sağlık ve mutluluk her şeyden önce gelir bunu unutmayın.

 

Akrep: Akreplerin yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey açık fikirli olmak olacak. Önünüze koyduğunuz bariyerler ve etrafınıza ördüğünüz duvarlar aşılamadığı için pek çok fırsat ve olumlu enerji size ulaşamıyor. Duvarlarınızı yıkmanızın zamanı geldi.

 

Yay: Yayların yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey değişmek olacak. Uzun süredir kendi kişiliğiniz ve karakterinizden çıkmanızı gerektirecek şartlar içerisindeydiniz. Bu sizi çok mutsuz etti. Şimdi değişip kendi benliğinize geri dönmeniz gerekiyor.

 

Oğlak: Oğlakların yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey iletişim kurmak olacak. İçinize kapandığınız ve çok ketum birine dönüştüğünüz bu yıl her şey içinize attınız. Yeni yıl gelmeden içinizdeki dertleri güvendiğiniz birilerine anlatmalısınız.

 

Kova: Kovaların yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey seçeneklerini değerlendirmek olacak. Karşınıza yeni seçenekler çıkmadan önce kararsız kalıp bocalamamak için seçeneklerinizle ilgili kendi içinizde bir beyin fırtınası yapmalısınız.

 

Balık: Balıkların yıl sonu yaklaşırken yapması gereken en önemli şey hayatlarını baştan aşağı değerlendirmek olacak. Yeni fırsatlar, yollar ve olay örgüleri karşınıza çıkmadan önce hayatınızı bir değerlendirin ve ona göre atacağınız adımları saptamaya çalışın.