Venüs – Vesta Karşılaşması

Bu hafta sonunda Venüs ile Terazi burcundaki Vesta arasında 22 derecelik bir karşılaşma gerçekleşecek. Peki, Venüs – Vesta karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

4 Kasım’da Boğa Burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkilerini çoktan hissetmeye başladık. Bunun yanı sıra bir de hayatımızı etkileyecek olan diğer gezegensel enerjileri unutmamakta yarar var. Bu enerjilerin en önemlilerinden biri de Venüs ile Vesta karşılaşması olacak.

Boğa Dolunay’ı ile birlikte hayatımızı etkisi altına olacak olan Venüs – Vesta karşılaşmasının odak noktasında sosyal ilişkilerimiz olacak diyebiliriz. Sosyal ilişkilerimizde değişikliklere neden olacak bu karşılaşma iletişim güçlüğüne neden olabilir.

Venüs – Vesta karşılaşmasında baskın burç Terazi olduğu için Boğa Dolunay’ının olumsuz etkilerini dengeleme konusunda imdadımıza yetişecek diyebiliriz. Yaratıcılık, estetik, olumlu enerjiler ve ilerleme konularında bizi destekleyecek olan bu karşılaşma Dolunay döneminde oluşacak sakarlıklarımız, olumsuz hislerimiz ve rahatsız olduğumuz her konuda bize yardımcı olacak.

Venüs ile Vesta karşılaşması sayesinde ayrıca Dolunay’ın duygu değişimlerini atlatmamız da daha kolay olacak. Bu gezegensel karşılaşmanın hayatımıza girmesi ile birlikte insanlara karşı daha kibar olacağınızdan emin olabilirsiniz. Nezaket anlayışı özellikle de Venüs’ün enerjisi ile hız kazanacak.

Venüs – Vesta karşılaşmasını Dolunay’ın etkililerini hafifletecek bir tür tampon enerji olarak düşünebilirsiniz. Normalde çok daha sert geçecek olan Dolunay süreci hafta sonunda karşılaşan Venüs ile Vesta sayesinde birazcık daha yumuşak geçecek. O yüzden birkaç gündür hissettiğiniz sakarlıklar, engeller, aksilikler ve problemlerin yavaş yavaş kaybolmaya başlayacağından emin olabilirsiniz.

Venüs – Vesta karşılaşmasının olumlu etkilerinden bir diğeri de size vereceği ruhsal enerji olacak. Kendinizi daha sağlıklı, canlı, enerjik hissedeceksiniz. Bu olumlu durum dış görüntünüze de yansıyacak. Etrafınızdaki kişilerin ışık saçtığınızı söylemesi olası. Bu günlerde sık sık iltifat almaya hazır olun çünkü Venüs her zaman fiziksel konularda bize yardımcı olur.

Boğa Dolunay’ının etkileri Venüs – Vesta karşılaşması ile birlikte hafiflemeye başladığında insanların daha adil olduğunu da göreceksiniz. Dolunay öncesi odaklanma sorunları, sağlık sorunları ve fazla yeme gibi problemler Venüs – Vesta karşılaşması ile birlikte kaybolacak. Bu karşılaşma sayesinde hafta sonu itibariyle işler tersine dönmeye başlayacak.

Venüs – Vesta karşılaşmasının olumlu etkilerini kullanmayı unutmamalısınız. Boğa Dolunay’ının neden olduğu takıntılı düşünme biçimini artık bir kenara bırakabilirsiniz. Biraz rahatlayın ve üzerinizdeki negatif enerjilerden arının.