Burçlara Göre Hediye – Bölüm 3

Burçlara göre hediye makalemizin 3. ve son kısmını ele alacağım değerli okurlarım. 12 burcun 8’i hakkında hediye seçim rehberimi diğer yazılarımda verdim, konuyla alakalı son yazımda; Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları hakkında bilgi vereceğim.

  • Yay

Daima genç ruha sahip olan, maceraperest ve gezgin olan Yay burçları birçok konuya ilgi duyarlar. Farklı ve ilginç hediyeler onları mutlu etmeye yetebilir. Doğum günlerini ummadık bir anda kutlamanız onların yüzünde tebessüm oluşturmaya yeter. Mor ve koyu lacivert renklerine ilgi duyarlar. Çoğu Yay burçları hayvanlara karşı da ilgilidir. Bu nedenle balık akvaryumu, kuş, kedi yavrusu da hediye edebilirsiniz.

  • Oğlak

Kuralcı ve tutarlı kişiliği ile bilinen Oğlak burçları, uzun zaman işine yarayan ve kullanışları hediyeleri sever. Kullanışlı ve her türlü şık büro malzemeleri hoşlarına gidebilir. Her ortamda uyumlu ve ciddi giyinirler. Yeşili ve kahverenginin bütün tonlarına ilgi duyarlar. Fotoğraf albümü, el çantası, deri para çantası, satranç takımı ve ayakkabı ideal hediyeler olarak tercih edilebilir.

  • Kova

Renkli ve entelektüel kişiliğe sahip Kova burçları, zekâ ile ilgili hediyelere ilgi duyar. Elektronik eşyalar, büro malzemeler, dijital saatler tercih edilebilir. Psikoloji, fantastik, bilim kurgu kitapları, değişik biblolar, modern fotoğraflar ve son çıkan parfümler hediye edilebilir. Alışılmadık vahşi ve sert giyim tarzları vardır. Beyaz, gümüş ve mavi favori renkleridir.

  • Balık

Balık burcu insanı yumuşaktır, güzellik duygusu fazlasıyla gelişmiştir. Bu burcun kadınların ise güzelliğini değerli mücevherlerle tamamlamayı sever. Örneğin; platin ve gümüş takı setleri gibi. Gece kıyafetleri, saten ve ipekli iç çamaşırları ilgilerini çeker. Denizcilikle ilgili aksesuarlar, fotoğraf makineleri, likör bu burcun erkeklerini etkilemeye yer. Fotoğraf makineleri, cep televizyonu, film CD’leri de tercih edilebilir.