Ceres Yengeç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Ceres asteroidi Yengeç burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak. Peki Yengeç burcuna geçen Ceres hayatımızda neleri değiştirecek?

Yengeç burcuna geçiş yapan Ceres’in hayatımızı etkisi altına almasıyla birlikte öncelikle Yengeç burcunun temsil ettiği özelliklerin hepimizi etkileyeceğini söylemek mümkün. Ayrıca Ceres’in yönetici gezegeni de Yengeç olduğundan bu hafta içinde Yengeç burcunun etkileri iki katına çıkacak ve hepimizin hayatını değiştirecek diyebiliriz.

Yengeç burcunun sabır, azim, duygusal kalkan ve anne çocuk arasındaki saf sevgiyi temsil ettiğini söylemekte yarar var. Ceres asteroidi de bu hafta Yengeç burcuna geçtiğinde hepimiz çok daha sabırlı ve azimli olmaya başlayacağız. Duygularımızın yoğunlaşacağı bu günlerde duygularımızı korumak da isteyebiliriz. Ayrıca etrafımızdaki kişilerle, aile üyelerimizde, sevdiklerimizle hatta evcil hayvanlarımızla bile aramızda sevgi bağının güçleneceğini söylemek mümkün.

Bu dönemde kilo sorunu yaşayanların daha kolay kilo verebileceğini unutmamaları gerek. Ayrıca ile içinde yaşadığınız sorunlar varsa, bağımsızlığınızı kaybetmekten korkuyorsanız ya da terk edilme korkunuz varsa bu tür konularda da yaşadığınız sorunlar çözülecek. Ceres’in Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte çok daha sevgi dolu, sabırlı ve fedakar bireyler haline geleceğiz. Bu yüzden önümüzdeki sürecin oldukça mutlu geçeceğinin müjdesini verebiliriz.

Ceres’in Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızda değişecek şeylerden bir diğeri de geçmiş ile ilgili sorunlar olacak. Geçmişte yaşanan sorunların yeniden gündeme gelmesi ile birlikte bizi rahatsız eden ama geride kalmış problemler de çözülmüş olacak. Bunun hepimizi çok rahatlatacağını söylemek mümkün.

Hem Yengeç burcunun hem de Ceres asteroidinin temel özelliklerinden biri olan besleme, bakım yapma ve koruma kavramları da bu günlerde gündemde olacak. Hem kendimize hem de sevdiğimiz kişilere daha iyi bakmak isteyebilir ve yoğun bir koruma iç güdüsü ile hareket etmeye başlayabiliriz.

Bu dönemde gezegensel enerjilerin etkisi ile birlikte sorunlar çözülecek, her türlü rahatsız edici ya da sinir bozucu etmen geride kalacak. Bu sayede gelecek ile ilgili daha net ve gerçekçi planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Yepyeni başlangıçlara, değişim ve olumlu anlamda dönüşüme de hazır olmanızda yarar var.

Ceres’in Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte kayıplar geçmişte kalacak ve yapılan fedakarlıkların da karşılığı alınmaya başlanacak. Kendinize olan güveniniz artarken etrafınızdaki kişilerle aranızda bağ da güçlenecek. Sağlığınızın da düzeleceğini söyleyebiliriz. Tüm bu olumlu gelişmelerin kalıcı bir dönüşüm haline gelmesi için çabalarsanız bu sürecin sonunda bambaşka biri olabilir ve çok daha mutlu hissedebilirsiniz.