Merkür – Venüs Altıgeni

Bu hafta aslan burcundaki Merkür ile İkizler burcundaki Venüs arasında 2 derecelik bir altıgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Merkür Venüs altıgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Aslan burcundaki Merkür ile İkizler burcundaki Venüs’ün arasında oluşacak altıgen açının öncelikle 2017 yılının en karmaşık karşılaşmalarından biri olacağını söyleyebiliriz. Bunun nedeni Merkür ile Venüs gezegenlerinin hem kendi enerjilerini hem de içinde bulundukları Aslan ve İkizler burçlarının enerjilerini hayatımıza yansıtacak olmaları.

Merkür – Venüs altıgeninin hayatımıza etkilerinden ilkinin romantizm ve güzellik kavramları ile ilgili olacağını söyleyebiliriz. Hem Merkür hem de Venüs yönetici gezegenler olduklarından Merkür’ün romantizme olan düşkünlüğü ve Venüs’ün kusursuz güzellik arayışı hepimizi etkisi altına alacak. Bu yüzden önümüzdeki günlerde oldukça yoğun ve ani duygu geçişleri yaşayabilir, mükemmeliyetçi davranmaya başlayabilir ve fiziksel olarak hem kendinizin hem de etrafınızdaki her şeyin daha güzel olmasını isteyebilirsiniz.

Bu dönemde ayrıca Merkür ve Venüs gezegenlerinin enerjileri nedeniyle havada aşk kokusu olacak da diyebiliriz. İlişkisi olan burçların ilişkileri beklenmedik bir şekilde güçlenecek, sorunları olan partnerler sorunlarını kolayca çözebilecek ve ilişkisi olmayan burçlar aşkı bulmaya hazırlanabilirler çünkü çok yakında aşk kapılarını çalacak. Eğer aşkı arıyorsanız ya da ilişkinizde bir adım ileri gitmek işi ciddileştirmek istiyorsanız şimdi tam zamanı diyebiliriz.

Merkür – Venüs altıgeninin diğer etkilerinden biri de özellikle içlerinde bulundukları Aslan ve İkizler burçlarının etkisiyle sosyal ilişkilerimizi kuvvetlendirmesi olacak. Bu günlerde sosyalleşmeye ihtiyaç duyabilir ve hoş bir sohbetten büyük keyif alabilirsiniz. Aslan burcunun etkisiyle kendinize olan güveniniz artarken İkizler burcunun etkisiyle de neşenizin yerine geleceğini söylemek mümkün.

Bu hafta içinde ayrıca strateji geliştirmeye ve plan yapmaya da çok daha yatkın olacağını söyleyebiliriz. Ekonomik anlamda bütçe planları, gelecekle ilgili hedefler ve hayaller ya da hayatınızla ilgili yol haritaları gündem maddeniz olabilir. Eğer hayatınızdaki sorunlara gerçek ve kalıcı çözümler bulmak istiyorsanız bu çözümleri bulmak için şimdi harekete geçmenizin de tam zamanı olduğunuz hatırlatmakta yarar var.

Merkür- Venüs altıgeninin etkisiyle hayatınızın çok daha iyiye gideceğini ve etrafınızdaki etkilemek için elinize bir fırsat geçtiğini unutmamalısınız. Dikkatinizi dağıtacak şeylerden uzak durur ve hedeflerinize odaklanırsanız bu dönemde elde edemeyeceğiniz hiçbir şey olmayacak. Önümüzdeki günlerde Merkür ve Venüs’ün gezegensel enerjisi pırıl pırıl üzerinize yansıyacak, bu enerjiyi doğru şekilde değerlendirin ve gücü elinize alma fırsatını kaçırmayın.