Ceres Yeniden Boğa Burcunda

Koç burcuna giriş yaparak geri hareketini sürdüren Ceres asteroidi 9 Şubat’ta yeniden Boğa burcuna geçiyor ve ileri doğru hareket etmeye başlıyor. Peki Ceres’in hayatımıza etkileri nasıl olacak?

Öncelikle Ceres asteroidinin uzun süredir geri harekette olduğunu ve hepimizi karamsar düşüncelere sevk ettiğini söylemekle başlamakta yarar var. Bu da Ceres’in Boğa burcuna yeniden giriş yaparak ileri hareketine başlamasının hepimizin rahat bir nefes almasını sağlayacağı anlamına geliyor. Ceres asteroidinin Boğa burcuna geçişi ile Boğa burcunun temsil ettiği cesaret enerjisi hepimizi saracak. Artık korkularımızla ve bizi reddeden kişilerle yüzleşmek için uygun zaman geldi.

Ceres asteroidinin Boğa burcundaki ileri hareketinin etkileyeceği diğer konuların bazıları gerçeklik, verimlilik, bireysellik, bolluk kavramları olacak. 9 Şubat’tan itibaren Ceres’in etkisi ile gerçeklik algımız değişiyor. Çok daha verimli ve bolluk getirecek bir döneme giriyoruz diyebiliriz. Bunun dışında bireysellik algımızın da güçlenerek kendimizi önemseyeceğimiz, kendimiz için bir şeyler yapacağımız bir ortam yarattığını söylemekte fayda var.

Ceres’in geri hareketi korkularımızın gün yüzüne çıkarak bizi rahatsız ettiği, verimli olamadığımız bir dönemi temsil ediyordu. Şimdi ise kaybedilen tüm enerji kaynaklarımızı geri alıyoruz. Temel ihtiyaçlarımızın dışında diğer isteklerimizi de elde etmemiz için en uygun dönemdeyiz. Gelişmek, büyümek, ilerlemek ve daha fazlasını kazanmak isteyenlerin bu şanslı dönemi kaçırmamalarında fayda olacak.
Ceres’in Boğa burcunda ileri harekete geçmesiyle birlikte ayrıca kendimizi her anlamda motive olmuş hissedeceğiz. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyenler, çocuk sahibi olmak isteyenler, evlenmek ya da evlilik teklifi etmeyi düşünen kişilerin özellikle bu dönemi değerlendirmesinde fayda var çünkü Ceres’in ileri hareketi bizi de yoluna katacak ve bu tür yenilikleri de beraberinde getirecek.

Ceres hayatta kalmak, kurtuluş, ilerleme, verim, beceri gibi kavramları temsil eden oldukça önemli ve etkili bir asteroit, bu asteroidin beceriklilik, anaçlık gibi özellikleriyle bilinen Boğa’da olması ile Ceres’in olumlu etkileri güçleniyor; olumsuz etkileri yok oluyor. Bu yüzden 9 Şubat’tan itibaren hayatımızın çiçekler açan bir bahçe gibi huzurlu, büyüleyici ve enerji dolu olacağını unutmayın, bu mutlu dönemin tadını sonuna kadar çıkartmaya çalışın.