Aslan Burcunda Dolunay

10 Şubat’ta 2017 yılının ilk ay tutulmasını yaşayacağız: Aslan Burcunda 22 Derecelik Dolunay Tutulması gerçekleşecek. Peki bu Dolunay hayatımızda neleri etkileyecek?

 

10 Şubat gece yarısı yani 11 Şubat’a girerken yaşayacağımız Dolunay hayatımızda beklenmedik şeylerin tetiklenmesine ve güçlü olayların yaşanmasına neden olacak. Her bir bireyin hayatının etkileneceğinden emin olabilirsiniz. Ancak her bir tutulmanın kendine özel bir karakteri vardır ve bu tutulmanın pozitif bir tutulma olacağını söylemekte yarar var.

 

Aslan Burcunda gerçekleşecek 22 derecelik Dolunay’ın diğerlerinden oldukça farklı olduğunu söyleyebiliriz. Bunun nedeni bu Dolunay’ın Büyük Ateş Üçgeninde gerçekleşecek olmasından kaynaklanıyor. Büyük Ateş Üçgenini oluşturan diğer gezegensel enerjiler, Yay Burcundaki Satürn ve Koç Burcundaki Uranüs. Bu iki gezegen Aslan Burcundaki Dolunay ile birleşerek Büyük Ateş Üçgenini meydana getiriyor. Bu üçgende Satürn kararlılık, Uranüs değişim ve Dolunay şok etkisi yaratacak olayları simgeliyor. Ancak üçgenin geneline bakılacak olursa üç gezegenin beraber oldukça pozitif bir etkisinin olacağını söyleyebiliriz.

 

Aslan Burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın etkisi ile birlikte şok edici beklenmedik olaylar yaşayacağız ancak bu olaylar Büyük Ateş Üçgeninin etkisi altında gerçekleştiği için ilk bakışta negatif gibi görünseler de oldukça pozitif sonuçlar doğuracak. Bu dönemde yaşayacağımız neredeyse her olayın hayatımız boyunca bizi etkileyeceğini söylemek mümkün. Bu dönemde ayrıca yaratıcı enerjiniz öyle güçlenecek ki bu sizi bile şaşırtabilir.

 

Aslan Burcunda gerçekleşecek Dolunay bu dönemde hayatınızdaki her şeyin kontrol altında olmasını sağlayacak. Bu dönemi iyi değerlendirmeli ve yapıcı olmaya gayret etmelisiniz. İçinizdeki potansiyeli boşa harcamayın. Sorumluluklarınıza odaklanın ve sonuçların hayatınızda ne kadar büyük olumlu değişiklikler yaptığına kendiniz şahit olun. Hedeflerinizi düşünün. Hedefleriniz için belki de 2017 yılının en verimli dönemindesiniz. Eğer gizli sırlarınız varsa Dolunay’ın etkisi ile ortaya çıkacağını da söylemek mümkün.

 

Dolunay hepimizin hayatını aydınlatmak için geliyor, unutmayın. Ne olursa olsun sakin tepkiler vermeye çalışın, olumlu düşünürseniz bu dönemde hayatınızda hayal bile edemeyeceğiniz kadar güzel gelişmeler olacak. Dolunay’ın etkisi Büyük Ateş Üçgeni sayesinde oldukça olumlu bir şekilde yönlendirilecek. Dolunay’ın ışığı sizi aydınlattığında saklanmaya çalışmayın, bırakın Dolunay’ın enerjisi iliklerinize kadar işleyin. Sonunda hayatınızın hiç olmadığı kadar yoluna girdiğini göreceksiniz.