Çiron Ceres Üçgeni

Bu hafta içinde Balık burcunda geri hareket eden Çiron ile Yengeç burcunda ileri hareket eden Ceres asteroitleri arasında 26 derecelik bir üçgen açı oluşacak ve hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak. Peki, Çiron – Ceres üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Çiron ve Ceres üçgeni iki su burcu olan Balık ve Yengeç’te olduğundan önümüzdeki günlerde duygularımızın çok daha fazla etkisi altına olacağımızı söylemek mümkün. Mantığımızın devreden çıkacağı bu dönemde güvende hissetmeye, şefkate ve sevgiye çok daha fazla ihtiyaç duyacağız. Ayrıca beklentilerimizin ve sosyalleşme arzumuzun da artacağını söylemek mümkün.

Bu dönemde Balık ve Yengeç burçlarının etkisi altındaki Çiron ile Ceres asteroitlerinin gezegensel enerjisi nedeniyle kendimizi daha özgüvenli ve mutlu hissetmemiz de olası. Kutlamalar, grup organizasyonları, arkadaş etkinlikleri ya da neşeli anlar için oldukça uygun bir zaman dilimi olacak.

Çiron – Ceres üçgeninin etkilerinden bir diğeri de her türlü mutlu anımızı etrafımızdaki kişilerle paylaşma isteği olacak. Bu paylaşım isteği farklı alanlarda kendini göstereceği için sosyalleşme, uzun uzun sohbet etme ve kendimizi ifade etme isteğimiz de hızla gün yüzüne çıkacak.

Bu süreç içerisinde duygularınızın etkisi ile hareket etmeye başladığınızda fazla alıngan davranmamaya, gururunuzun etkisi ile pişman olacağınız şeyler söylememeye ve sevdiklerinizi üzecek adımlar atmamaya özen göstermelisiniz çünkü bazen yaşayacağınız duygusal dalgalanmalar kontrolden çıkmanıza neden olabilir.

Bu hafta emlak işleriniz, alım satım işleri, yatırım planları ya da mantıksal yetenek gerektiren konular için çok uygun olmayacak. Her ne kadar Çiron – Ceres üçgeninin gezegensel enerjisi nedeniyle şans konusunda yüzünüz gülecek olsa da fazla risk almamalı ve şans oyunlarına bel bağlamamalısınız.

Çiron – Ceres üçgeninin etkisiyle artan beklentileriniz farklı gelecek planları yapmanıza, ani kararlar almanıza ve hedeflerinize çok daha güçlü bir şekilde odaklanmanıza neden olabilir. Bu durumun çok büyük artı yönleri olsa da kısa yoldan gitmeye çalışarak kendinizi yıpratmamalısınız.

Bu günlerde etrafınızdaki kişilere karşı daha anlayışlı olmaya çalışmanız ve empati yapmanız da çok önemli, bunu unutmayın. Olumsuz duygularınız sizi sardığında etrafınızdaki kişileri de olumsuz düşünce ve enerjilerle doldurmak yerine etrafınızdakilere yardım ederek, iyilik yaparak ya da kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle ilgilenerek olumsuz duygularınızı yok edebilirsiniz.

Bu dönemde hayata olan bakış açınız genişleyecek, geniş bir perspektiften bakmayı öğreneceksiniz. Dolayısıyla da başarılı olma ve istediklerinizi elde etme potansiyeliniz ciddi oranda artacak. Şansın da yanınızda olacağını unutmayın ve bu süreci iyi değerlendirin.