Vesta Terazi Burcuna Geçiş Yapıyor

18 Eylül Pazartesi gününü Salı’ya bağlayan gecede Vesta asteroidi Terazi burcuna geçiş yapacak ve hayatımız Terazi enerjisinin etkisi altına girecek. Peki, Terazi burcuna geçiş yapan Vesta hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle uzunca bir süre sonra Başak döneminin sonuna doğru artık Vesta asteroidinin Terazi’ye geçmesi ile birlikte hayatımızda farklı bir burç baskın hale gelmeye başlayacak. Vesta’nın Terazi’ye geçmesi ile Terazi enerjisini yoğun olarak hissedeceğimiz bu dönemde birebir ilişkiler, karşılaştırmalı değerlendirmeler ve sosyal iletişim konuları ön plana çıkacak.

Bu dönemde Terazi burcuna geçen Vesta’nın etkisiyle hayatımızdaki olaylar biraz karmaşık hale gelebilir. Çünkü sürekli kendimizi başkalarıyla karşılaştıracak ve farklı arayışlar içine gireceğiz. Önümüzdeki günlerde bu arayışlar neticesinde yanlış kararlar almamaya özen göstermeliyiz.

Bu geçiş sürecinde ilişkisi olan burçların sevdikleri kişiye, partnerlerine ya da eşlerine olan aşkları hızla artıp çok yoğun bir hale gelebilir. Platonik aşık burçların sevgilerini takıntı haline getirmemeye dikkat etmesi gerekiyor çünkü buna bu günlerde buna çok meyilli olacağız. Ayrıca yeni ilişkiye başlayan ya da başlayacak burçların da karşılarındaki kişiye bir anda kapılıp güvenmemeye dikkat etmesi gerekli.

Vesta’nın Terazi burcuna geçişinin diğer etkilerinden biri de bazı konularda isteklerimizin takıntı boyutuna ulaşması olacak. Bu dönemde Terazi burcunun en önemli etkisinin her alanda önce dengesizlik ve kaotik bir ortam yaratması, sonrasında ise işleri hiç beklemediğiniz kadar mucizevi bir şekilde yoluna koyması olduğunu unutmamak gerekir. Dengesizlik dönemi sadece denge sağlanıncaya kadar atlatılması gereken kısa bir süre olarak da düşünülebilir.

Bu hafta içinde düşüncelerinizi, duygularınızı ve hedeflerinizi sınırlarda tutabilirsiniz. Bir anda kararlarınız değişebilir ve 180 derece farklı hale gelebilir. Bu noktada biraz daha objektif olmaya ve sakin kalmaya ihtiyacınız olacağını söylemek mümkün. Ayrıca sık sık kendinizi yarışta ya da bir karşılaştırma içerisinde gibi hissedebilirsiniz.

Eğer kafanızı karıştıran bu tür duyguların içinde boğuluyormuş gibi hissederseniz ileri görüşünüzü kaybetmeniz mümkün, bu konuda dikkatli olmalı ve Terazi burcuna geçen Vesta’nın gezegensel enerjisine aldanmamalısınız. Eğer kaotik dönemi ani kararlar almadan ya da sevdiklerinizi kırmadan aşabilirseniz önümüzdeki günlerde Terazi’nin adaletini ve güçlü enerjisini hissedebilirsiniz.

Vesta’nın Terazi burcuna geçtiği günlerden en iyi şekilde yararlanmak için kendinizi biraz Terazi’nin enerjisine bırakmalısınız. Bu sürecin sonunda uyum ve eşitlik konuları ile ilgili önemli gelişmeler yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. Adalet duygusunun ön plana çıkacağı bu geçiş dönemi ayrıca her türlü görüşme ve iletişim kurma çabası için de uygun olacak, unutmayın.