Değişim Başlıyor Güneş ile Jüpiter Altıgeni

Bu hafta içinde Kova burcundaki Güneş ile Yay burcundaki Jüpiter arasında 18 derecelik çok güçlü bir altıgen açı oluşuyor. Peki bu altıgen açı bizi nasıl etkileyecek?

Bu haftanın önemli gezegensel aktivitelerinden biri de Güneş Jüpiter Altıgeni olacak. Kova Burcundaki Güneş bu hafta içimizdeki iyimserlik duygusunu açığa çıkartacak, vizyonumuzu genişletecek ve mizah duygumuzun artmasına neden olacak. Yay Burcundaki Jüpiter ise bu artan iyimserliğimizin bizi problemleri yok saymaktan alıkoyacak.

Güneş Jüpiter altıgeninin bizim için bu hafta bir süper kahraman gibi olduğunu söylemek mümkün. Kova Burcunun iyimserliği, ileri görüşlülüğü ve mizah duygusu hayatımızdaki problemlerin üstesinden gelmemize büyük katkı sağlıyor. Bunun yanı sıra Kova Burcunun yarattığı toz pembe dünyada kaybolup gitmeyeceğimizden de emin olabiliriz çünkü Yay Burcundaki Jüpiter imdadımıza koşarak bize gerçekleri hatırlatıyor, dengeyi bulmamızı sağlıyor.

Bu hafta gözden kaçan duygusal sorunların yeniden gündeme gelmesi mümkün, bunun sebebinin Kova Burcundaki Güneş olduğunu söyleyebiliriz çünkü her ne kadar Kova’nın olumlu özellikleriyle dengelense de Güneş’in etkisi her zaman duygusal yöndedir. Bunu unutmamalıyız.

Güneş’in etkisi ile geride bıraktığımız duygular yeniden gündeme gelecek ve bu duygularla başa çıkmak o kadar da kolay olmayacak Bu haftanın olumsuzluklarla dolu bir hafta olmasına engel olan Terazi Burcundaki Jüpiter sayesinde her ne kadar duygusal sorunların getirdiği yük omuzlarımızı ağrıtsa da bu dönemde kendimizi işlerimize verip dengeyi bulacağız.

Bu hafta Güneş’in yoğun duygusal etkisini sorunsuz atlatmak için sakin kalmaya özen göstermeli ve aşırılıklardan kaçınmalısınız. Eğer aşırılıklardan kaçınmayı başarır ve duygularınızın esiri olmazsanız bu hafta Kova Burcunun olumlu etkileri ile geçmişten gelen bu duygusal sorunları aşabilir ve bir daha önünüze çıkmayacak şekilde geçmişin tozlu raflarına kaldırabilirsiniz. Jüpiter’in sosyal teşvikleri ile bu hafta arkadaş toplantılarında keyifli vakit geçirmeniz de olası.

Kısacası bu hafta bizi etkisi altına alan Jüpiter Güneş altıgenini doğru şekilde kullanmayı başarırsanız duygusal sorunlarınızı çözebilir, arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilir ve kariyerinizde atılımlar yapabilirsiniz. Bunu aklınızda tutmaya ve ona göre hareket etmeye çalışmalısınız.

Bu hafta sakin kalmanız, duygularınızı kontrol etmeniz önemli. Duyguların insan hayatında ne kadar önemli olduğu su götürmez bir gerçektir. Ama unutmayın ki kontrolden çıkan duygular içgüdülerle birleşir ve bu durumda hayatımız bir anda kontrolden çıkabilir. Güneş’in yakıcı etkilerinden uzak durun ve bu hafta yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin. Bunları yaparsanız bu haftanın sonunda hayatınızın olumlu yönde değiştiğini kendi gözlerinizle göreceksiniz.