Kova Burcunda Yeni Ay

Bu hafta içinde Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Kova burcunda Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın bizim için çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü pek çok gezegensel olayın olduğu bu dönemde Kova burcundaki Yeni Ay aslında bir anlamda diğer enerjileri bastıracak ve hepimizi etkisi altına alacak. Kova burcunun etkisiyle bu dönemin yoğun duyguları öfke olacak. Çünkü Yeni Ay’ın etkisi ile bastırdığımız tüm duygular açığa çıkarak hem sinirlerimizi bozacak hem de üzerimizde bir sıkışmışlık hissi yaratacak.

Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın diğer etkilerinden biri de Satürn gezegeninin etkileri olacak. Çünkü hepimizin bildiği üzere Kova burcunun yönetici gezegeni Satürn’dür ve Satürn’ün de etkisi ile Kova burcunun yarattığı baskı altında olma hissi yoğunlaşacak. Bu yoğunluğun artmasının ardından kendimizi kötü hissetmemiz olası ancak bu kötü hislerin arasından sıyrılıp kurtulmak için önümüzde oldukça etkili bir çözüm var: Olgun davranmak.

Yeni Ay ile Kova burcunun kötü etkisinden kurtulmanın en iyi yolu bastırdığımız duyguları kabul etmek ve olabildiğince olgun davranmak olacak. Bir diğer deyişle bu hafta soğukkanlılık hayat kurtaracak. Bunu önümüzdeki günlerde hiç aklınızdan çıkartmamanızda yarar var.

Kova burcu ile Yeni Ay’ın etkisini hissetmeye başladığımızda ayrıca biranda duygularımızın da değiştiğini hissedeceğiz. Uzun süredir aklımıza gelmeyen olaylar ve kişiler zihnimize üşüşecek. Bastırdığımız duyguların ortaya çıkması ile aklımıza türlü türlü düşünceler gelecek. Bu hafta kendimizi yalnız ve sıkışmış hissetmemiz olası.

Bu hafta her ne kadar baskı altında ve depresif hissetsek de Yeni Ay’ın en olumlu etkisinin yüzleşmek olduğunu söyleyebiliriz. Zor olsa da bu dönemde unutamadığımız ya da affedemediğimiz tüm konularla yüzleşeceğiz. Artık eskilere bir sünger çekmenin zamanı geldi. Geleceğe aydınlık bir zihin yapısı ile bakmak istiyorsak artık geçmişle yüzleşmemiz gerekiyor. Kova burcu da tam bu anda imdadımıza yetişecek.

Yeni Ay’ın olumlu etkilerinden bir diğeri de cesaret olacak. Bu dönemde üzülsek de yıpransak da yüzleşme zamanı geldiğinde içimizde öyle bir cesaret patlaması yaşayacağız ki bu cesaret patlaması ile birlikte sorunların çözülmemesi için bir neden kalmayacak. Yeni Ay haftasında geçmişi temizlemek ve yepyeni bir başlangıç yapmak için önümüzde önemli bir fırsat olacak. Bu fırsatı değerlendirmenizde yarar var, unutmayın. Her şey sizin elinizde. Bunu yapabilirsiniz.