Dolunay Döneminde Burçları Neler Bekliyor – 1

20 Temmuz 2016 gecesi Dolunay Oğlak burcunda olacak. Peki ya Dolunay oğlaktayken burçları neler bekliyor öğrenmek ister misiniz? Dolunayın oğlak burcunda gerçekleşmesi kişisel sorumluluklarımızın artması ve iş hayatına yönelmemizi destekleyici etkiye sahip, bu süreci verimli kılmak da elimizde. Kariyeriniz için önemli kararlar verdiğiniz bir süreç ile karşılaşmanız mümkün. Burcunuz ve yükselen burcunuza olan Dolunay etkisini okuyarak haftayı daha rahat geçirme imkanına sahip olabilirsiniz.

Koç: Kariyerin ön plana çıktığı bir hafta sizi bekliyor. İş değişikliği, keskin kararlar, bağımsızlık arzusu ön plana çıkabilir. Acele karar vermek, öfkeye yenik düşmek uzun vadede pişman olacağınız durumlara sebebiyet verebilir; soğukkanlılığınızı korumanız gereken bir hafta sizi bekliyor. Yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz, ilgilendiğiniz iş ya da projede yükselebileceğiniz bir etki de mevcut. Adaptasyon sorunları ve vazgeçme eğilimini kontrol altında tutmanızı öneririz.

Boğa: Dolunay 9 evinizde, bu da demek oluyor ki eğitim ve iletişim konularında zorlayıcı bir sürece girebilirsiniz. Duygusal yoğunluk ve patlamaların olabileceği bir hafta sizi bekliyor. Seyahat planları yapabilirsin ancak ufak aksaklıklar söz konusu olabilir. Uzaklaşma ve yalnız kalma ihtiyacının yaşanabileceği bir hafta olacak. Aile ve geleceğe ilişkin planların hız kazandığı bir döneme giriyorsunuz.

İkizler: Dolunayın 8. Evinizde gerçekleşmesi finansal konuları gündeme taşıyor. Krediler, borçlar ve ödemelerin ön plana çıkacağı bu hafta stres tolerasyonu konusunda zorlanmanız olası. Güneşin aslan burcuna geçişi ile seyahat ve iletişim konuları da önem kazanıyor. Yakın arkadaşlarınız veya aileniz ile beraber kısa seyahatler için plan yapabilir ve uygulamaya geçebilirsiniz.

Yengeç: Dolunay yengeç burçları için bir arınma sürecini temsil ediyor. Etrafınızdaki kötü niyetli kişilerin tespiti ve onlardan uzaklaşmak için önemli adımlar atmanıza sebep oluyor. Böylece sürüncemede kalan tüm konular keskin çizgilerle son buluyor. Finansal konularda olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir aya giriyorsunuz. Aşk konusunda da şanslı hissedebilir, kalbinizin yeniden kıpırdadığına şahit olabilirsiniz.

Aslan: Çalışma hayatı ve çevrenize ilişkin konular önem kazanıyor. İş hayatınızda ani bitişler ve yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Maddi durumunuzun iyileşeceği pozisyon almanız olası. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Kişisel görünümünüz ve yaşam şartlarınızı iyileştirme sürecine gireceğiniz bir ay sizi bekliyor.

Başak: Geride bıraktığınızı düşündüğünüz ilişkinin sizi sınayacağı ve yeniden bir birlikteliğe dönüştürme konusunda karar vereceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Uzun zamandır hissettiğiniz boşlukta olma hissini yeni hobiler edinerek doldurabilirsiniz. Güneşin aslan burcuna geçeceği bu günlerde içe dönüş ve yalnızlaşma isteğiniz artabilir.

Dolunayın yoğun etkisini hissedeceğiniz bu haftayı mutlu ve huzurlu geçirmenizi dileriz.