Dolunay Döneminde Burçları Neler Bekliyor – 2

20 Temmuz Çarşamba günü Dolunay oğlak burcuna geçiyor ve bizleri keskin etkileri ile karşılaştırıyor. Yazı dizimizin ilk bölümünde Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan ve Başak burçlarını bu hafta neler beklediğinden söz etmiştik, şimdi de Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarına Dolunayın etkisinden söz edeceğiz. Bakalım sizin burcunuza dolunayın etkisi nasıl olacak.

Terazi: Aile içi ilişkileri ön plana çıkaracak bir dolunay sizi bekliyor. Özgürlüğünüzü özlediğiniz bir döneme girebilirsiniz, bu sizi tedirgin etmemeli, biraz içe dönüş yaşanacak olsa da kısa sürede etkileri son buluyor. Güneşin aslan burcuna geçecek olması içe dönüşünüzü oldukça kısa süreli yaşayacağınıza işaret ediyor. Yaklaşık 1 ay boyunca oldukça keyifli ve sosyal bir dönem yaşayacaksınız.

Akrep: Haftanın şanslı burçlarından bir tanesi Akrep… Dolunayın etkisi ile seyahat planları yapabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Maddi anlamda yükselişe işaretler söz konusu. İşinizi büyütebilir ya da terfi alabilirsiniz. Planlı ve organize edilmiş projelerinizin verimi artabilir. Keyifli ve karlı bir hafta sizi bekliyor.

Yay: İşler ve kariyerin gelişim sürecine gireceği bir Dolunay ile karşı karşıyasınız. Bu hafta ve bundan sonraki 1 aylık süreçte yoğun bir şekilde maddi konular ile ilgilenebilirsiniz. İkinci bir iş ya da proje yakalayabilirsiniz. Kendinizi şanslı ve mutlu hissettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Eğitim ve kişisel gelişime de eğilmeniz ve başarılı netice almanız olası.

Oğlak: Burcunuzdaki Dolunay uzun süredir çözümleyemediğiniz konuların son bulacağına işaret ediyor. Dolunayın zorlayıcı etkileri asabiyet seviyenizi yükseltebilir. Maddi konular sizin hayatınızdaki en büyük önceliklerden biri bu dönemde ivme artırıyor. Yeni yatırımlar ve projelere başlayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda virgüller son bulup noktalar devreye girebilir.

Kova: Dolunay ile beraber yeni fikir ve projeler hayata geçmeyi bekliyor. Bu dönemde çevrenizden tepki almamak ya da olumsuz durumlarla karşılaşmamak için bir süre yapacaklarınızdan kimseyi haberdar etmemeyi tercih edebilirsiniz. Dolunay sizin için bir arınma sürecini temsil ediyor; çevrenizdeki gereksiz kalabalıktan sıyrılmak isteyebilir ve kişisel tercihlerinizi ön plana çıkararak, bencilce davranabilirsiniz.

Balık: Dolunay etkisi dostlukların pekişmesine sebep oluyor. Dolunay sizi sosyalleştiriyor, yeni ortamlara girebilir ve eğlenebilirsiniz. Maddi anlamda mutlu edici gelişmeler önümüzdeki 1 ay içerisinde yaşanabilir. Stresinizi kontrol etmeli ve sabırlı olmalısınız.

Pozitif ve mutlu bir hafta geçirmenizi dileriz.