Juno Asteroidi Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Juno asteroidi Terazi burcundan çıkarak Boğa burcuna geçiş yapacak. Peki, Boğa burcuna geçen Juno asteroidi bizi nasıl etkileyecek?

Kısa süre önce Terazi burcunda Venüs ile kare açı oluşturan Juno asteroidi bu hafta içinde Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bir süre burada konumlanacak olan Juno hayatımızı genel anlamda ikili anlaşmalar, ortaklıklar, sosyal ilişkiler, somut durumlar ve maddi – manevi değerler gibi konularda etkileyecek diyebiliriz.

Juno asteroidinin Boğa burcuna geçmesi bir süredir hayatımızda etkisini fazla görmediğimiz Boğa enerjisinin yeniden güçlenmesini de sağlayacak. Soyut ve hayali konular, bu konularda yapılacak konuşmalar, alınacak kararlar etkisini yitirirken tüm burçlar somut şeylere, gerçeklere ve mümkün olana odaklanacak.

Önümüzdeki günlerde Juno asteroidinin ve Boğa burcunun etkisiyle gerçek olduğuna inandıklarınızı etrafınızdaki kişilere de kanıtlamak için çabalamaya başlayacağınızı söyleyebiliriz. İnsanların size inanmadığı durumları gurur meselesi haline getirebilir ve bu tür şeyleri kafanıza takabilirsiniz. Çünkü gerçekler size hayatın en değerlisi gibi görünecek.

Bu süreçte Boğa burcuna geçiş yapan Juno asteroidi hayatımızda yeni başlayan ilişkileri biraz daha yavaşlatırken eski ve köklü ilişkilerin çok daha fazla güçlenmesine de yardımcı olacak. Hem iş hem aşk hem de aile ortamlarında yeni yeni filizlenen ilişkiler gerilerde kalacak; bu tür ilişkililere olan güven duygusu azalacak. Eski tanışıklıklar ise tam tersi yepyeni başlangıçlara sebebiyet verecek.

Bu hafta içinde gezegensel enerjilerin etkisiyle pek çok iş anlaşması da yapılabilir. Ticaret, pazarlama, dış ilişkiler gibi alanlarda çalışanlar ya da diğer alanlarda çalışıp işini anlaşmalar ile yürüten kişilerin çok daha tetikte olması gerekli. Çünkü bu günlerde çok başarılı anlaşmalar yaparak işinizi birkaç adım birden ileri taşıyacaksınız. Bunu iyi değerlendirmelisiniz. Aynı zamanda ortaklı çalışanlar veya ortaklık yapacakların da şansı yaver gidecek.

Juno asteroidinin Boğa burcuna geçmiş olması ile yoğunlaşacak Boğa enerjisi sayesinde günlük hayatımızda somut ve fiziksel olan da ön plana çıkacak. Ne yazık ki sık sık görüşen kişilerin ilişkileri ilerlerken uzun süreli ilişkilerin tamamen bitmesi olası. Ayrıca günlük hayatınızda her gün gördüğünüz ama daha önce hoşlanmadığınız birinden de hoşlanabilirsiniz.

Genel anlamda bu süreçte tüm burçlar bir ilişkinin değerini anlayacak. İnsan ilişkilerinde bağlılıklar ne anlama gelir ne kadar önemlidir hepimiz bu sorulara odaklanacağız. Ayrıca finansal gücümüzün bizi nasıl güvende hissettirebileceğini anladığımız için maddi gücümüz arttırmak için fırsatlar elde etmeye çalışacağız. Juno asteroidi hepimize insani bağların ve güvenin değerini hatırlatmaya geliyor da diyebiliriz…