Güneş Jüpiter Üçgeni

Bu hafta Kova Burcundaki Güneş ile Terazi Burcunda Geri Hareket Eden Jüpiter arasında 23 derecelik bir üçgen oluşuyor. Peki bu üçgen hayatımızda neleri etkileyecek?

Güneş ile Jüpiter arasında oluşan üçgen öncelikle genişleme, iyimserlik ve bilgelik konularını hayatımıza sokacak. Evde, iş yerinde ya da herhangi başka bir konuda genişleme, büyütme isteğimiz artacak. Daha büyük bir eve taşınmak isteyebiliriz. İş yerimiz için daha büyük bir ofis kiralayabiliriz ya da eğitimimize devam etme kararı alabiliriz.

Güneş ile Jüpiter arasındaki üçgenin etkisi ile bu hafta hiç olmadığımız kadar iyimser olacağımızı da söylemek mümkün. Problemleri bizim için birer fırsat olarak göreceğimiz ve tüm problemleri aşmak için cesur olacağımız bir döneme giriyor. Ayrıca bu dönemde Kova burcunun bilgeliği de üzerimizde olacak.

Güneş ile Jüpiter üçgeninin bizi etkisi altına aldığı bu haftanın geneline baktığımızda oldukça iyi bir haftanın bizi beklediğini söylemek mümkün. Ancak bu dönemde hayatın her türlü olumlu gelişmeye rağmen bizi boğduğunu hissetmemiz de olası. Kendinizi boğulmuş gibi hissedecek olursanız bir adım geri çekilmeli ve kendinizi işlerinize vermelisiniz. Bu hafta bizi bekleyen bir çok fırsat olacak. Bu fırsatları kaçırmamak için içten içe bizi kemiren duygularımızı göz ardı etmemiz gerekecek. Bazı duyguların gelip geçici olduğunu unutmayın. Bırakın olumsuz duygular gelip geçsin.

Güneş ve Jüpiter üçgenini Kova ile Terazi Burçları oluşturduğu için bu hafta kalabalıktan uzaklaşma isteğimiz artacak. Bu noktada küçük bir kaçamak iyi gelebilir. Ancak Jüpiter geri gittiği için yenilikler yapmak için iyi bir dönem olmadığını söylemekte de yarar var.
Değişim için uygun bir dönemde olmayacağız bu yüzden değişiklik yapmak istediğimiz konular için bu haftanın bitmesini beklemeliyiz. Ayrıca konuşmadan önce iki kez düşünmeliyiz çünkü kalp kırmaya da yatkın olacağız.

Bu haftanın tek olumsuz yönü olan umursamazlığın sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Bu hata hafta hayatınızda yolunda gitmeyen her türlü konuyu çözebilir, ilerlemek için büyük bir adım atabilirsiniz. Yeterli umursamaz olmayın ve kötücül duyguların zihninizi meşgul etmesine izin vermeyin.