Merkür Mars Altıgeni

Bu hafta Kova Burcundaki Merkür ile Koç Burcundaki Mars arasında 14 derecelik bir altıgen açı oluşacak. Peki bu altıgen açı hayatımıza neler getirecek?

Merkür ile Mars arasında oluşacak altıgen açının öncelikle sosyal ilişkileri güçlendirdiğini söylemek mümkün. Bu dönemde sosyal ilişkilerinizde çok daha bağımsız olacağınız ve içinizden ne gelirse insanlara öyle davranacağınız bir zaman dilimindesiniz. Bu hızla hayatınıza giren parlak enerji bir anda sizi arkadaş canlısı ve arkadaş toplantılarının aranan yüzü yapabilir.

Merkür ile Mars altıgeninin bir diğer etkisi de bu hafta çok daha fazla konuşmak istemeniz olacak. Bu dönemde içinizdeki her şeyi birilerine anlatmak ve içinizi boşaltmak için can atıyor olacaksınız. Boş boğazlık etmemeye dikkat etmelisiniz. Ancak bu sohbetler ve paylaşımlar sonunda aklınıza parlak fikirlerin gelmesi de olası.

Bu dönemde yaratıcı enerjiniz de artacak. Eğer bitirmeniz gereken işler ya da projeler varsa bu hafta bu tür işler için oldukça uygun olacak. Bu hafta yaratıcı enerjiniz dışında pratik zekanız da oldukça güçleniyor. Kimsenin size laf söylemesine izin vermeyecek ve çözümsüz konulara çözüm getireceksiniz. Mars ile Merkür arasındaki uyum enerjisinin etrafınızdaki kişilerle daha yakın ilişkiler kurmanıza da olanak vereceğini söylemek mümkün. Bu dönemde etrafınızdaki kişilere kendinizi çok daha iyi açıklayacaksınız. Kavga gürültünün olmayacağı huzurlu bir dönem sizi bekliyor.

Merkür ile Mars altıgeninin diğer etkilerinden biri de azim ve kararlılık olacak. Bu dönemde içinizdeki azim ve kararlılık müthiş bir düzeyde artacak. Hatta kendinizi bir şövalye gibi hissetmeniz de olası. Hayal kurmak ve plan yapmak için mükemmel bir zaman sizi bekliyor.
Bu hafta her ne kadar sosyalleşmek isteseniz de içinize çekilip hayatınızı değerlendirmenizde yarar olabilir. Ya da arkadaş toplantılarına katılma isteğinizi bastırıp partnerinizle küçük bir kaçamak da yapabilirsiniz. Çünkü uzun süreden sonra ilk kez Merkür ile Mars arasında altıgen oluşuyor ve bu altıgen hepimizi huzura çağırıyor.

Son olarak bu haftanın iyimser bir dönem olacağını da söyleyebiliriz. Her zaman bardağın dolu tarafını göreceğiz. Yapıcı bir tavrımız olacak. Bu dönemi iyi değerlendirirseniz mutlaka hafta sonuna doğru hayatınızın iyi yönde değiştiğini hissedeceksiniz. Huzur enerjisini sakın kendinizi yıpratarak boşa harcamayın.