Güneş – Lilith Karesi

Bu hafta sonunda Başak burcundaki Güneş ile Yay burcundaki Lilith asteroidi arasında 24 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki Güneş – Lilith karesi hayatımıza neler getirecek?

Başak burcundaki Güneş ile Yay burcundaki “Kara Ay” yani Lilith arasında oluşacak kare açının sosyal ilişkileri, tartışmaları, gelecek planlarını ve kader çizgisini simgelediğini söylemek mümkün.

Güneş – Lilith karesinin bizi etkileyeceği dönemde sosyal ilişkilerimizin artacağını, yeni insanlarla tanışacağımızı, etrafımızdaki kişilerle yaptığımız sohbetlerin çok daha derin olacağını söylemek mümkün. Sevdiklerinizle aranızda oluşacak küçük sürtüşmelere ve tartışmalara dikkat etmenizde yarar var.

Bu dönemin kader çizgisi ve gelecek planlarını simgelediğini daha önce belirtmiştik. Güneş ile Kara Ay diye tabir edilen Lilith asteroidi arasındaki kare açının gezegensel etkisinin yaşanan her şeyin kalıcı olmasına sebep olacağını söylemek hiç de yanlış olmaz. Önümüzdeki günlerde atacağınız adımlara çok dikkat etmelisiniz çünkü atacağınız her adım kader çizginizi belirleyecek.

Güneş – Lilith karesinin etkili olduğu dönemde yaptığınız planları ve aldığınız kararları çok daha fazla gözden geçirmek isteyeceksiniz. Çünkü sık sık yeni kişilerle tanışıp tanıştığınız yeni insanlardan etkileneceksiniz. Ayrıca bu süreçte yoğun bir bilgi akışının içerisinde olacağınızı da söyleyebiliriz. Her duyduğunuza hemen inanmamalı, öncelikle duyduklarınızı zihin süzgecinizden geçirmelisiniz.

Bu hafta Yay ve Başaklar başta olmak üzere olan ilişkisi olan tüm burçların ağızlarından çıkacak sözleri tekrar tekrar tartarak söylemesi gerekli. Alınganlığın ve yanlış anlaşılmaların had safhada olacağı bu günlerde sevdiğiniz kişileri üzmeye çok meyilli olacaksınız. İlişkisi olmayan burçların da aynı şekilde sevdikleriyle yapacak konuşmalarda daha dikkatli olması gerekli. Yine de eğer kırdığınız kalpler olursa başınızı yastığa rahat koymak ve ileriki dönemlerde bunun çilesini çekmemek için kırdığınız kişilerin gönlünüz almanızda yarar var.

Güneş – Lilith karesi aynı zamanda biri sıcacık, ışık saçan diğeri ise karanlık, karamsar  birbirlerine zıt iki enerjinin karşılaşmasına sahne olacağından ikilemlerde kalmamız mümkün. Ani duygu değişiklikleri, ruhsal dalgalanmalar, hiç beklemeyen kişilerin beklenmedik çıkışlar yapması ve içimizde çok daha asi bir güç hissetmemiz olası. Bu konularda adımlarınıza dikkat etmeli ve bu enerji değişimlerinin oyuncağı olmamalısınız.

Bu günlerde önceliklerinizi iyi belirler, adımlarınız ile alacağınız kararlar konusunda dikkatli olursanız Güneş – Lilith karesi bu süreçte yaşayacağınız olumlu enerjinin kaderinizin ilerleyen sürecinde de kalıcı olmasını sağlayacak, bunu unutmamalı ve bir yola saparken gideceğiniz yolu defalarca kez kontrol etmelisiniz.